Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Veliki uspjeh TK Rivala na PH u superšprint duatlonu !

Kadetkinja i dvije mlađe kadetkinje osvojile naslov ekipnih prvakinja Hrvatske u apsolutnoj kategoriji !

U nedjelju, 17.04.2011. u Medulinu je održano prvenstvo Hrvatske u superšprint duatlonu (2,5 km. trčanja + 8 km. bicikle + 1 km. trčanja) za sve kategorije. Članovi Triatlon kluba Rival postigli su izvanredne rezultate.
Antonija Zaharija postala je prvakinja Hrvatske u kategoriji kadetkinja i osvojila brončane medalje u kategoriji mlađih juniorki i juniorki. Još jedno zlato osvojila je kao članica pobjedničke ženske ekipe. Dorotea Čargonja pobijedila je u kategoriji mlađih kadetkinja, bila je treća u kategoriji kadetkinja i sudjelovala u pobijedi ženske ekipe. Lucija Petrović bila je drugoplasirana mlađa kadetkinja i članica pobjedničke ženske ekipe. U pojedinačnoj konkurenciji, Matko Mrakovčić pobijedio je u kategoriji mlađih kadeta, a Karla Šešelja i Pjeter Nua osvojili su brončana odličja.

Nakon proglašenja Antonija Zaharija, osvajačica 4 odličja izjavila je : " Nisam imala pojma da je ovo i ekipno prvenstvo, stoga me je izuzetno iznenadila i razveselila naša pobjeda u apsolutnoj kategoriji, pogotovo kad se uzme u obzir da Lucija nema niti 12 godina a Dorotea manje od 11 ... Iako sam se nadala pobjedi u svojoj kategoriji, nisam očekivala da mogu do bronce u dvije starije kategorije ... sve u svemu super sam zadovoljna!"

Dorotea Čargonja, osvajačica 3 odličja bila je škrta na riječima : "Bilo je super, zadovoljna sam", a na pitanje da li je bilo teško, odgovorila je : "Malo" ...

Utrka je bila odlično organizirana od strane Triatlon kluba Medulin, Triatlon kluba Pula, Triatlon saveza Istarske županije i Hrvatskog triatlon Saveza.




Post je objavljen 20.04.2011. u 11:38 sati.