Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madameb

Marketing

Ajme meni nije mi dobroooo

Grlo me ubija, ja neznam dal me ikad toliko boljelo -.- užaaas!! Danas sam bila na faksu od 10h do 20h naveče ja neznam kak sam ja izdržala do doma. Toliko mi je bilo loše da me tjeralo rigati od grlobolje. Promukla cijeli dan, teško gutati,fuj. Grgljala sam slanu vodu,cuclala neki bonbon za bolove, grgljala kadulju/pila. Trenutno cuclam neki ljuti bonbon. Još mi se i kašlje pa me još više i boli. Sutra imam i seminar i prezentaciju neznam kak ću pričati -.-
Trebali smo imati kolokvij sutra al su odgodili, No stiže bombardiranje nakon Uskrsa i to već u utorak -.-'
Još dva dana faksa. Jedva čekam malu pauzu u sklopu obitelji i druškanje s mladjim članovima :) Nadam se da će proći do petka, moram fiš jest, subota janjetina,a o nedjelji da vam i ne govorim što sve bi jela :))
Imali smo zanimljivo predavanje, došla je jedna djevojka, mlada je nekako 25 do 30 god. Iz Amerike je, točnije Mississipija. Divna je tako slatka. Pričala nam je gdje sve živjela, cijeli taj predio od Texasa, Cansas, Luisiana kak se piše. Taj južni dio. Pričala je o običajima, hrani, praznicima, o robovima, sve sve. Čak je pričala tim naglaskom malo. Heeeeeeeeey y'all!! Pa o svojoj obitelji, glazbi. Jedno prekrasnih sat vremena. Sad je trenutno živi u Hrvatskoj. I nezna Hrv. samo engl šilji.
Mortus sam, nmgu više ni sjediti odo spavati, ujutro rano na faks -.-

never let your thoughts control you. Pictures, Images and Photos


P.S. htjedoh vam javiti da nisam ujutro išla na faks, u 7h sam ošla kod doktora imam streptokoknu anginu. Jaka bol u grlu. Sinoć nisam ni oka sklopila. Imala sam temperaturu sinoć i jutros. Dobila sam sirup, javljam da mi je bolje.
Ljubim!

Post je objavljen 18.04.2011. u 22:20 sati.