Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peco123

Marketing

"Zločinci"



Čime smo to zaslužili?, pa oni nas žele u EU. Ovakvim činom oni žele i hoće da im se zahvalimo na takvoj Europi, oni neće reći "NE" već to očekuju od nas. Sve ovo nije bilo potrebno da bi im se reklo "NE gospodo hvala ne plešemo po istoj muzici".

Neshvatljivo hrvatskom čovjeku, branitelju Domovine, branitelju svoga doma svoga djeteta, koji je krvario, koji je gledao da mu kuća gori, da mu očevi, majke susjedi ginu da bude kao agresor suđen i osuđen pa i više. Prema sudu kojega osobno ne smatram sudom mi hrvatski branitelji smo "Zločinačka organizacija". Naša djeca su djeca zločinaca, oni žive u zločinačkoj državi koju njihovi očevi (zločinci) nisu smjeli braniti od pravih zločinaca. Na kraju ti isti zločinci u paktu sa svjetskim zločincima koji su gledali dok su oni činili zločin proglasiše nas zločincima , da bi sebe oprali pred ostatkom svijeta za svoja nedjela ili bolje zločine.

Od svega je utješno i pozitivno u svoj ovoj sramoti da se hrvatski narod i branitelji trgnuo i probudio iz sna te se "uhvatio za isti štap", iako još uvjek ima pojedinaca zaslijepljenih osobnim interesima.

Što se tiče Vlade i ostalih političara ove "zločinačke" države, pokazali su i dokazali koliko vrijede sa svojim postupcima i jedino pravo riješenje je "KOLEKTIVNA OSTAVKA".

Nekadašnji predsjednik države gospodin Mesić treba da odgovara za veleizdaju te iste države u kojoj se održavao pričajući viceve, ujedno da mu se ukinu sve date beneficije bivšeg predsjednika. Za prehranjivanje dao bi mu odobrenje dok bude gulio doživotnu kao dvorskoj ludi da upotpunjuje dane ostalim zatvorenicima po hrvatskim zatvorima.



Post je objavljen 18.04.2011. u 16:16 sati.