Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> LETEĆI ODRED predstavlja dvostruki kompilacijski album <<<

Dečki iz grupe Leteći odred dobili su najljepši rođendanski poklon za svoj 18- ti rođendan - dvostruki kompilacijski album 'The best of odreda', na kojem se nalazi 35 velikih hitova, uključujući i dvije potpuno nove pjesme - 'Studeni' i , aktualni singl , 'Dok se kuneš'.
Frontmen grupe Denis Dumančić u ovaj je album uložio mnogo vremena i truda , što je i razumljivo jer nije lako na dvostruko izdanje staviti sve hitove koji su obilježili tako dugu karijeru. Obožavatelji koji su odrasli, zaljubljivali se i tulumarili uz ovaj bend bit će oduševljeni jer na jednom mjestu konačno mogu naći pjesme poput: 'Sanjao sam moju Ružicu', 'Hej lutkice', 'Večeras je dušo rođendan tvoj', 'Uzalud je mjesečina', 'Ljubav nije matematika', 'Priznajem', 'Kažu', 'Lijepa je naša puna odlikaša', 'Zbog tebe oženiti se neću', 'A bez vina', 'Ja sam mali Mate' i dr...

Denis Dumančić za ovo izdanje napravio je i nove aranžmane za četiri 'stara' hita - 'Ne pitaj me', 'Neka neveni ne venu', 'Kao stari moj' i 'Ako ti niz brdo krene'.

Upravo je 'stara' pjesma 'Kao stari moj' i najavila cijelu priču oko novog albuma. Za tu pjesmu snimljen je i spot, a pjesmom 'Studeni', koju je snimio sa Kristijanom Rahimovskim totalno je zainteresirao publiku koja je prema dosadašnjim reakcijama i uspjehu novih pjesama na top lista odušvljena povratkom ove grupe, i objavom 'best of' albuma .

Leteći odred ovih je dana snimio i spot za pjesmu 'Dok se kuneš', u režiji Andre Račića.

Ne propustite sutra razgovor sa Denisom Dumančićem u jutarnjem showu Narodnog radija.

Denis Dumančić i grupa Leteći odred uskoro pripremaju i koncertnu promociju, a o tome ćete na vrijeme biti obavješteni.Post je objavljen 18.04.2011. u 14:46 sati.