Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> JINX - promocija LP izdanja i novog videospota <<<

Nekoliko mjeseci nakon CD-a u prodaji će se u srijedu 20. travnja naći i vinilno izdanje uspješnog aktualnog albuma grupe Jinx “Diksilend”.

Ploča će biti i službeno predstavljena u srijedu fanovima i medijima na promociji u novom zagrebačkom Dallas Music Shopu u Teslinoj 14, s početkom u 18 sati.

Tom prilikom Jinxi će se družiti sa fanovima , potpisivati ploče , a svi kupci LP-a “Diksilend” , koji će se prodavati po promotivnoj cijeni, na poklon će dobiti CD “Jinx Live”.

Najbrži od njih dobit će i karte za nastup Jinxa na Višestrukom Tuborg Eargazmu, 06. Svibnja u Zagrebu.

Pozivamo sve fanove da prate facebook stranicu Dallas Recordsa, gdje će ih također čekati neka iznenađenja vezana za Jinxe i ovu promociju!
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/profile.php?id=100000423295564


Istu večer, u 19 sati u klubu Kota (u Medulićevoj 20) medijima će, uz LP, biti predstavljen videospot “Čuvaj me, ne daj me” u režiji Andreja Korovljeva kojeg su Jinxi snimili prije nekoliko tjedana na Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Bit će to ekskluzivna prilika pogledati spot koji će svoju TV premijeru imati na MTV-ju 9. svibnja.

Nakon objave njihovog prvog LP-a i promocije spota Jinxi će uskršnji vikend provesti radno na čak dvije svirke u klubu Quasimodo u Splitu.


Pozivamo sve novinare da poprate oba događanja, te ukoliko ste zainteresirani za intervju sa bendom, molim Vas da se najavite kako bismo mogli organizirati raspored, a intervjui će se odrađivati na domjenku i promociji spota, dakle u klubu Kota, od 19 sati.

Kontakt, intervju: iva.rem@dallas.hr

099/8022-750

Post je objavljen 18.04.2011. u 13:29 sati.