Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzaprudje

Marketing

Bodovi ostali u Markuševcu

N.K. Prigorje (M) - N.K. Zapruđe 3:0


U nedjelju, 17. travnja 2011., limači N.K. Zapruđa gostovali su u Markuševcu, gdje su doživjeli četvrti poraz u proljetnom dijelu prvenstva. Iako je rezultat od 3:0 veoma visok, on ne govori o snazi domaće, nego prvenstveno o slabostima gostujuće momčadi, koja u svojim redovima, uza sav prikazani trud, nije imala nijednog izrazito raspoloženog pojedinca, a slaboj igri gostiju svakako je doprinijela i činjenica da je standardno dobri kapetan Kantolić nastupio s teškom ozljedom noge.
No, i takva, momčad NK Zapruđa uspješno je parirala domaćinima gotovo cijelo prvo poluvrijeme, a činjenicu da su nogometaši Prigorja na odmor otišli s golom prednosti, valja zahvaliti prije svega nespretnosti igrača Zapruđa, od kojih nitko nije intervenirao na odbijenu loptu vratara Krivića, pa je igrač domaćina nesmetano pospremio loptu u mrežu gostiju.
Drugi gol, kojeg su Zapruđani primili sredinom drugog poluvremena, također spada u kategoriju "krumpira".
Nakon njega, iz, na školski način, izvedenog kornera, igrač domaćina je, ni od koga ometan, povisio rezultat na konačnih 3:0.









Limači N.K. Prigorja prije svoje, odgledali su utakmicu svojih zagića koji su pobijedili zagiće N.K. Zapruđa rezultatom 3:1..
















Pobjedi zagića posebno se veselio najvjerniji navijač N.K. Prigorja, čiji je unuk Petar bio trostruki strijelac za domaću momčad.














Zagići Zapruđa, iako se to po rezultatu ne bi dalo zaključiti, bili su bolja momčad na terenu.....




















.... puno više vremena imali su loptu u svojim nogama....




















.... ali su bodovi, unatoč svemu, ostali u Markuševcu.




Post je objavljen 18.04.2011. u 13:00 sati.