Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

Zastava Europske Unije

Ona momčina na onim fejzbuk prosvjedima zapalila zastavu EUROPSKE UNIJE i odma drugi dan stiže priopćenje iz „Karamarkove ustanove za uvođenje reda i tišine“ da…el…ta momčina može dobit 3 godine smještaja u nekim od rvackih zatvora…naravno – puni pansion. Do prije par godina moga si se posrat na tu zastavu i odnjet govno u labaratorij na analizu kako bi dobio sanitarnu knjižicu a evo sad već moš dobit istu tu sanitarnu knjižicu al uručenu kroz zatvorske rešetke. Vremena se mjenjaju a mi smo na ulazinim vratima EU samo nam niko nije reka da je prag od tih vrata malo visočiji pa ćemo se dobrano izjebat dok ga ne prejašemo. Gandalf Sivoskuti (Jaca) sa svojih hobitima ništa drugo i ne vidi u Republiki Rvackoj osim te EU. To što se po državi krade i mažnjava…to što je 400 000 nezaposlenih…to što mlad čovjek nema perspektive u vlastitoj zemlji…to što u ovom crnilu od tunela nema ni jedne svijetle točke…to nju ne jebe ni pet devet. Al brajko moj kad neko zapali komad plavog platna sa 12 čvaraka – „eeeeeeeee čekaj malo…to mi neš radit.“ Eto i jučer su je zapalili na trgu bana Jelačića…veli – „Policija je privela 3 osobe“…pa odojka ispeče jedna osoba a ovi priveli troje…pa kolka je ta zastava da je troje mora palit? Sve u svemu…ja sam shvatio da je zastava Europske Unije svetinja i da joj se mora prilaziti sa strahopoštovanjem i da o ničem drugom ne smijem pričati nego o EUROPSKOJ UNIJI…stoga…imam nekoliko pitanja vezanih za situacije u kojima se teoretski mogu naći pa me zanima kako da postupim a da budem pred zakonom čist…dakle…da krenem sa pitanjima
1. Ako netko u selu preko cijele ceste sprejom nacrta zastavu Europske Unije, jel smijem ja avtom preć preko nje il moram okolo na Dabar i Brinje?
2. Ako palim zastavu Europske Unije a istovremeno ljubim UN zastavu...dal se to međusobno poništava pa ne idem 3 godine na robiju?
3. Ako naletim na pljačkaša banke umotanog u zastavu Europske Unije...smijem li ga udarit i oborit na pod?
4. Ako se nađem u Nizozemskoj i dobijem od brata rastafarijanca kilu ipo trave...i srolam to u zastavu Europske Unije...smijem li ja popušit zastavu?
5. Ako se u šumi istresem ka prase u prašćaku i nemam papira i jesen je i nema lišća...a u džepu imam zastavu Europske Unije...smijem li ja prkno obrisat sa zastavom il moram mrljavim prknom pičit do sela?
6. Smije li se riba lovit sa zastavom Europske Unije?
7. Ako zalutam u šumi...i ne nađem put do sela...i navečer se smrzavam...i saberem granja da naložim vatru...i nemam papira za potpalu a imam zastavu Europske Unije...i potpalim vatru sa zastavom Europske unije...dal me čeka 3 godine zatvora?

Mi smo jedna proeuropsko orijentirana država kojoj je vojni vrh u zatvoru…bivši premijer je u zatvoru…proizvodnja kao gospodraska grana uništena do temelja…država popljačkana…400 000 nezaposlenih…ali…zapalit zastavu EUROPSKE UNIJE…to je vrijednije pažnje nego sve gore navedeno. Ne podupirem nikakvo paljenje niti bilo koje zastave al boga mi ne podupirem ni skretanje pažnje sa puno većih problema kojih imamo u vlastitom dvorištu. Problema?...blago rečeno problema…mi smo jednostavno u govnima preko grla i dišemo na slamku…sve dok nam netko ne izvuče tu slamku…a kakvi jesmo, izvući ćemo je sami…jer nama očito govna pašu.
I na kraju…jučer sam bio u Kapeli na 14toj skupštini ličkih međeda. Mi lički međedi smo odlučili zaštititi sami sebe od onih majmuna lovaca, na način da ćemo od naše braće bosanskih međeda kupiti 2 šlepera punih zastava europske unije. Onda ćemo se ogrnut u zastave europske unije pa kad majmun lovac bude puca na nas nek bar guli 3 godine robije.
Image and video hosting by TinyPic
Pisao bih dalje al moram ići…eno mi susjeda, baba Ruža, sjedi ispred svoje kuće i vrišti da nek joj neko doda u ruku zastavu Europske Unije…veli da oće da umre sa njom u ruci.


Post je objavljen 17.04.2011. u 12:52 sati.