Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

Jedini hrvatski heroji u toj priči


Jučer je popodnevno izdanje Slobodne Dalmacije izašlo sa crnim florom. Čitava Hrvatska, kažu - Predsjednik, Vlada, građani, crkveni i civilni dostojanstvenici, zgroženi su haaškom presudom trojici generala. Stav sviju komentatora je kako je Hrvatska zaboravila svoje heroje, koji su eto platili tuđi račun.

Znate li vi uopće tko su bili hrvatski heroji u Oluji? Najbolji i najodaniji građani Republike Hrvatske? Ono malo srpskih staraca koji su u ljeto 1995. ostali u svojim kućama dočekati oslobodioce. Unatoč svoj četverogodišnjoj krajiškoj propagandi, usprkos svim onim histeričnim srpskim medijima koji su ih plašili ustaškim kamama. Zbog svog poštenja, svijesti da nikome ništa nisu zgriješili, zbog ono malo krova nad glavom, radi one dvije kravice u štali. Zbog povjerenja u "demokratsku Hrvatsku, koja će ustavnim sredstvima uspostaviti red i mir na čitavom svom teritoriju".

Serem se ja na vaše kukavne general - bjegunce, glupani. Jebem vam vašu Hrvatsku obješenu. Onih 700 ubijenih staraca jedini su zavrijedili da im odar pokrijete hrvatskom zastavom. Serem vam se na nju.

Post je objavljen 16.04.2011. u 04:57 sati.