Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

ISFRIZIRANA OBAVIJEST MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE


ČOBANKOVIĆ NASUPROT
ODBORU ZA POLJOPRIVREDU PARLAMENTA EU

Iz Ministarstva poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja 14. travnja primila sam ovu Obavijest uredništvima koju objavljujem. Objavljujem tu obavijest i po šesti ili sedmi put u ovakvim prilikama postavljam pitanje sebi i u ime ostalih novinara koji prate poljoprivredu ;
zašto nisam novinarski pozvana na sastanak ministra Čobankovića s tom delegacijom Odbora za poljoprivredu EU parlamenta, da vidim tko su ti ljudi, kako izgledaju, da čujem odakle su svaki ponaosob, što govore i kako razmišljaju o poljoprivredi i što znaju o hrvatskoj poljoprivredi,….
Umjesto sastanka novinara s delegacijom Odbora za poljoprivredu EU parlamenta, a svaki Odbor i svaku instituciju čine ljudi, a ne zidovi i zgrade, GLASNOGOVORNIK kako se sugerira u ovoj obavijesti, koga službeno Ministarstvo poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja nema, šalje novinarima OBAVIJEST od kartice teksta, kojoj, pretpostavka je SVI MI KOJI JE ČITAMO MORAMO VJEROVATI.
A zašto glasnogovornik, kojeg nakon odlaska onog veterinara u Vladu na mjesto glasnogovornika Ministarstvo službeno nama ( što znači da iz državne Uprave lažu i varaju ) novinarima, a preko nas i hrvatskoj javnosti šalje isfriziranu obavijest koja je MNOGO VIŠE propagandni materijal nego INFORMACIJA o smislu događanja?
Zar je delegaciju iz EU Čobanković primio potpuno sam? Zar nitko iz delegacije Odbora EU parlamenta nema imena i prezimena i baš ništa nije rekao?
I zašto je iz ove propagandne informacije izostavljen U OVOM trenutku vrlo važan odgovor – koji je povod dolasku Odbora za poljoprivredu EU u RH?
Ja ću na to pitanje odgovoriti: povod dolaska spomenutog Odbora za poljoprivredu iz parlamenta EU je zatvaranje hrvatskog poglavlja 11 Poljoprivreda i ruralni razvoj u Bruxellesu koje je predviđeno za utorak 19. travnja.

Ovo je posljednji put da je Obavijest uredništvima dobila mjesto na mom blogu.

Image and video hosting by TinyPic




Post je objavljen 15.04.2011. u 14:55 sati.