Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/retinopatija-pigmentoza

Marketing

Wellspring Clinic u Vancouveru liječi Retinitis Pigmentosu pomoću tradicionalne kineske medicine

Nikada neću zaboraviti dan kada mi je 2003. godine doktor u ''zelenoj zgradi'' na zagrebačkom Rebru rekao da se moj vid ne može poboljšati već da se može samo pokvariti ili ostati isti. Tada sam imao 18 godina i nadao sam se da se moji problemi s vidom (nejasna slika zbog lošeg vidnog polja i slab noćni vid) mogu na neki način riješiti. Nažalost, doktor mi je rekao da to moram prihvatiti. Moram prihvatiti da nema rješenja za tu bolest.

Isto tako neću nikada zaboraviti dan kada sam slučajno na Internetu saznao za Wellspring Clinic. Do tada sam pokušavao razne metode bioenergije, pio svakakve vitamine, ali se nikakva veća poboljšanja nisu događala. Ne želim vas ovim obeshrabriti ili reći da bioenergija nije učinkovita, ona je učinkovita za određene probleme, ali očito da meni nije puno pomogla u liječenju ove bolesti. Naravno, svaki ljudski organizam je priča za sebe.

U studenom 2010. godine otputovao sam zajedno sa svojim bratom u Vancouver i proveo 6 dana na liječenju u Wellspring Clinic. Nakon 3. dana lijećenja svi pacijenti su se složili da im je vid čišći, a nakon testiranja vidnog polja otkrilo se da metoda djeluje. Nakon povratka iz Vancouvera dobio sam čaj kojeg sam morao piti dvaput dnevno, ujutro i navečer otprilike iduća tri mjeseca. Primjetio sam da se malo lakše krećem i da mi je vid čišći nego prije.

U ožujku 2011. godine ponovno sam otputovao u Vancouver na 10 dana. Nakon obavljenog liječenja moje centralno vidno polje se poboljšalo, no međutim počeo mi se poboljšavati i periferni vid - vidno polje se počelo širiti izvana prema unutra. Osjećam i lagana poboljšanja u noćnom vidu, tj. u prostorijama gdje ima manje svjetlosti vidim čišće nego prije. Prije me strašno smetalo jako sunce i teško sam hodao gradom kada je vani sunčano vrijeme jer sam osjećao preveliki kontrast između sunca i sjena, no sada je puno lakše.

Na stranicama klinike možete naći sve o toj klinici. Isto tako na Facebook-u dr. Weidong Yu ima svoj službeni profil, jako je susretljiv čovjek i uvijek mu se možete obratiti i na njegov e-mail i objasnit će vam sve detalje oko liječenja. Liječenje u pravilu traje 10 dana i samo liječenje košta oko 22 000 HRK (ovisi o tečaju kanadskog dolara).

Eto, možda se nisam najbolje potrudio objasniti sve, ali glavni cilj mi je bio da vas, koji također bolujete od ove bolesti, usmjerim na tu kliniku. Doktor mi je također rekao da postoji mogućnost dolaska u Hrvatsku ili negdje bliže u našu regiju ako se pojavi više zainteresiranih pacijenata. Možete me slobodno pitat sve ovdje na blogu i razmjeniti svoja iskustva sa mnom.

Post je objavljen 15.04.2011. u 13:38 sati.