Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> DISKURZ ''NOVA STVARNOST'' <<<

Premijera albuma
- subota, 16.4.2011. u 19h, Dallas Music Shop Rijeka -
Jedno od najjačih imena domaćeg undergrounda, riječki trojac Diskurz u subotu, 16.4.2011. u 19 sati svojim će sugrađanima predstaviti drugi studijski album ''Nova stvarnost''.

Prije dvije godine, Bojan, Ritoša i Žiko objavili su debi album ''U protivnom'' koji je pobrao hvalospjeve domaćih kritičara, a u Jutarnjem listu proglašen je i albumom godine. Struku i publiku, osim sjajnim albumom, oborili su stavom, žestinom, mladošću i energijom. Kvalitetu je prepoznala i ekipa iz američkog indie/rock labela Todo Destruido koji su na 7-inčnom vinilu objavili 4 pjesme s albuma.

''Nova stvarnost'' donosi 11 novih pjesama koje imaju svoju krivulju od početka do kraja albuma, a najavio ga je singl ''Jedini''.
Produkciju potpisuju Boris Rakamarić i Bojan Bajić, koji su se poslužili nesvakidašnjim metodama usnimavanja i mixanja ne bi li što vjernije prenijeli zvuk benda.
Album je prvo na mastering poslan u Milano, no nezadovoljni rezultatom, dečki su taj dio posla prepustili Bojanu koji je, na sveopće zadovoljstvo ostatka benda uspio postići zadovoljavajući rezultat.
U konačnici, ''Nova stvarnost'' dobila je svoju posebnu dimenziju i dostojno preuzima ''teret drugog albuma'', nakon brojnih pohvala prvijenca ''U protivnom''.

Kako su na Diskurz utjecali vanjski i unutarnji faktori, što ih je inspiriralo i kako su sve te spoznaje pretočili u novu adrenalinsku glazbenu priču, provjerite ovu subotu, 16.4.2011. u 19 sati u Dallas Music Shopu u Rijeci gdje će bend zajedno sa svojim obožavateljima i kolegama sa glazbene scene premijerno preslušavati novi uradak.
Uz čašicu razgovora, naravno.


Post je objavljen 14.04.2011. u 11:27 sati.