Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

... clan JPPS-e, coban i ovca!

...Robbie Williams - Morning sun

Jednog prolitnjeg popodneva isprid svoje vikendice negdi u Lipoj nasoj, zavalija se u lezaljci clan jedne priznate politicke stranke, sunca se, pijucka, malo cakula na mobitel, malo vise tipka po laptopu...k'vragu, smislja covik nove nacine za napredak svog mladog napokon osamostaljenog demokratskog drustva, kad ugleda cobana kako vodi ovcu.



...heeeej cobane, di si posa...di vodis tu ovcu!???
...a vodim je veterinaru priko u EU, ovi nasi joj ne mogu pomoc...vec danima ne jede i ne pije, skroz je malaksala, plasim se da ce krepat, a ona mi je sve sto imam!!! ...rece coban.
...ma kakvi veterinari iz EU, nemaju ti oni pojma...samo ti poslusaj mene, vrati je doma i masiraj je toplom vodom, vidit ces da ce sve biti of kors.
Coban sta ce, okrene se i vrati se doma da poslusa savjet...ipak je to savjet od skolovana covika, valjda ima iskustva i zna sta triba radit.
Sutradan se onaj isti clan jedne priznate politicke stranke sunca, kad opet ide coban sa ovcom. Upita on njega je li savjet pomogao i jeli ovca ozdravila.
...ma i nije bas, sad je jos gore!!!...evo, jedva ide, moram hitno veterinaru priko u EU, uginuce garant bez njihove pomoci!
...ha, jesi ti lud...jebes veterinare iz EU, samo ti poslusaj mene, vodi je doma ali sad je masiraj hladnom vodom, vidit ces da ce ovaj put sve biti dobro.
Coban opet poslusa i ode nazad doma da isproba novi savjet.
Sljedeceg dana, politicar se i dalje izlezava na suncu, pijucka whisky i tada ugleda cobana kako ide putem, ali ovaj put sam.



Ponosno ga upita: ...covjece, nema ovce!...jel to moj savjet pomogao???
...nazlost ne, ovca mi je nocas uginula!!! ...tuzno ce coban.

...jebat ga, bas steta!!!...razocarano ce politicar... a toliko sam jos dobrih ideja imao za nju!


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 15.04.2011. u 00:05 sati.