Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> Dallas Records , Mars koncerti i Simobil u susjednu Sloveniju dovode bend Klaxons!<<<

U subotu, 7. svibnja, s početkom u 17 sati Glavni trg u Mariboru dočekuje već 9. Žur s razlogom.
I drugi mariborski Žur će biti u festivalskom formatu: uz pionire britanske rock 'n' rave scene, grupu Klaxons, nastupaju još talijanski LOW FREQUENCY CLUB i tri odlične slovenske grupe – GUTTI sa svojim melodičnim rockom, QUALIASS & YANOOSH će zavoditi publiku fuzijom elektronskih zvukova, a koroški ZircuS će vas na ples natjerati s instrumentima kao što su didžeridu i džembe.

Londonski indie rock band Klaxons na scenu je pljusnuo kao dio britanskog "nu rave" vala koji je promiješao gitarski izričaj "the" bendova s hipijevskom opuštenošću i rejverskom energijom 90-ih godina. Grupa je široj publici poznata po obnovi plesnog klasika "Not over yet", dok se unutar žanra ističu singlovi "Magick" i "Golden skans". Zadnji je proizvod benda prošlogodišnji album "Surfing the void" na kojem je predstavljen MTV hit "Echoes".

U sveučilišnom gradu i budućoj kulturnoj prijestolnici Europe, 9. Žur s razlogom nastavlja širiti već dobro poznatu priču o osvješćivanju mladih oko problematike nasilja
Svi posjetitelji će moći na ulazu na Žur kupiti ulaznica za 1 euro. Sva prikupljena sredstva opet idu društvu Beli obroč Slovenije, koje pomaže žrtvama nasilja i kaznenih djela.

Post je objavljen 11.04.2011. u 16:14 sati.