Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> NENO BELAN Nedir nad morem plavim <<<

novi singl večeras premijerno u Glazbenom showu Dalibora Petka
'Nedir nad morem plavim' nova je pjesma Nene Belana, koju se ove godine našla u konkurenciji CMC festivala.
'Nedir je vrlo arhaičan dalmatinski izraz koji se više i ne upotrebljava ili je to jako rijetko. Znači NEGDJE', pojašnjava Neno Belan uoči večerašnje premijere pjesme na Narodnom radiju u Glazbenom showu Dalibora Petka od 18 sati.

Iako smo navikli da Belan i autorski stoji iza svojih pjesama, ovdje je imao pomagače. Glazbu je napravio zajedno sa svojim prijateljem Zvonimirom Zrilićem, gitaristom nekadašnje Rive, dok su za produkciju bili zaduženi Belan i Porinom nagrađeni producent, Igor Ivanović.
'A tekst je napisao Dražen Biočić iz Čiova. U pitanju je ribar pjesnik koji nema ni mobitel ni Internet', predstavlja nam novog autora, popularni kantautor.

Odlazak na CMC festival Belan smatra dobrim momentom za promociju pjesme, a ako ste se pitali je li to jedini festival na kojem će se pojaviti ove godine, odgovor je negativan. Naime, Belan će i ove godine biti vjeran Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, gdje će se predstaviti s novom autorskom pjesmom.
Nenu Belana na CMC festivalu pratite na revijalnoj večeri 11. lipnja u Vodicama, a večeras pjesmu 'Nedir nad morem plavim' slušajte u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.


Post je objavljen 11.04.2011. u 11:25 sati.