Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umjetnostzivljenja

Marketing

Nešta kao 'promjena mišljenja'. ,)

Odlučila sam blog koristiti u svrhe 'web dnevnika' (za što je (we)blog prvenstveno i bio namijenjen), tj. izricanja mojih misli ali ne toliko 'poetički' niti 'pjesnički' (iako dođe na isto) kao što sam planirala radeći upravo ovaj blog. Zapravo se više i ne mučim toliko time kako će izgledati, kakav bude bio design itd. ... a pogotovo ne oko toga budu li padale rozaste zvjezdice ako 'posjetioc' ovog bloga pomakne kursor. Ipak, to dosta iritira.

Uglavnom, ono što sam htjela reći je sljedeće; ne budem pisala ono što smatram 'vlastitim književnim stvaralaštvom' jer to želim da čitaju osobe kojima vjerujem i za koje sam sigurna da to budu i poštivale. U suprotnom bi to bilo besmisleno i glupo. Isto tako, mislim da ovaj blog, tj. ono što je napisano ovdje ne bude čitalo na stotine ljudi, ma niti 5 da ih bude bilo koji su stalni posjetioci, ali bez obzira na to, budem pisala. Kada ne bi bilo nikoga tko čita, to ni onda ne bi bilo 'pisanje u vjetar'/ 'pisanje u prazno' itd. … jer svako pisanje je više od toga.

Možda objavim koju pjesmicu. ,)

Uostalom, ne znam na koju foru mi aplikacija ''free counter-a'' pokazuje da je na blogu bilo oko 100 posjetioca. Može biti da svaki klik na link bloga broji po pet puta, hah, al' sumnjam. Zajebano je to pomalo, čak ničemu ne služi.


pozdrav


Post je objavljen 09.04.2011. u 08:29 sati.