Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijasc

Marketing

BB jutro: Duško ponovo dobre volje, Tamari fali otpad i sigurna je da će sve izgladiti s dečkom

utro u BB kući ponovo je u znaku raspremanja stvari. Stanari su se ponovo zamijenili za mjesta i otpadnici po novome uživaju u luksuzu jer su pobijedili na jučerašnjem Koloseumu. No, čini se kako promjena na bolje ne odgovara svima.

Tamara se požalila BB-u u ispovjedaonici da joj jako nedostaje otpad. Kaže da su tamo svi bili puno bliskiji. Ipak, misli da će se naviknuti i na novu situaciju. Big Brother ju je pitao i što misli, kakav će biti njezin odnos s dečkom kada izađe iz kuće. "Popričat ćemo, riješiti neke stvari i bit će nam još ljepše", misli Tamara, koja je sigurna da njezin dečko, kako ga u šali zovu Spiderman, više neće dolaziti u kuću.

Stanari luksuza imuni su na nominacije

Ostali stanari jutro provode uz priču u kuhinji. Komentiraju sinoćnje igre, a Slavica je posebno ponosna na sebe zbog brzine kojom je uspjela složiti šator. Trenutni stanari luksuznog dijela kuće ovog tjedna imaju imunitet te ne mogu biti nominirani. Zbog toga i pobjede u Koloseumu Big Brother ih je probudio pjesmom "We Are The Champions".

Nakon što je bio dubokoj depresiji zbog neuspjele frizure, Dušku se raspoloženje napokon popravilo. Trenutno je na otpadu i vratio se u stari "štimung" te mu osmijeh ne silazi s lica. Cijelo se jutro šali sa svojim sustanarima, koji također nisu previše zabrinuti zbog povratka na otpad. I oni raspravljaju o igrama, a još više o nindžama od sinoć. Tada je Nemeš Marijani slao poljupce, no ona nije prihvatila igru, već se okrenula na drugu stranu. Očito je odlučila poslušati Bojanine savjete i držati se podalje od glavnog zavodnika u kući.

Post je objavljen 08.04.2011. u 19:54 sati.