Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danakcije

Marketing

Par riječi o projektima...

Iz razgovora s Lorenom Galjanić, predstavnicom druge grupe pod nazivom «Flegme» doznali smo ponešto o njihovom projektu «Operacija Japan» .Ideja grupe «Flegme» je zabava mladih ali i ostalih uzrasta na otvorenom, točnije na Slatini. Za datum održavanja odabrali su 10. travanj. Osnovna tema njihova projekta je humanitarni rad putem kojeg bi se aktivirali mladi i prikupljali dobrotvorni prilozi za Japan. Aktivnosti koje bi se održavale su glazbeni koncert i košarka.





Treća grupa pod imenom Vrtivatri s projektom K.U. P. I. D. ( Kulturno umjetnički proveden inovativan dan) kao zadatak a je potaknuti mlade ljude na kreativnost. Tog će se dana održati umjetničke izložbe, crtanje grafita, modna revija te čitaonica.U večernjim satima planira se koncert riječkih i opatijskih bendova. Ideja je proizašla iz nedostatka događanja koja uključuju mlade ljude, stoga glavni cilj projekta je razvoj kulturnog i društvenog života grada Opatije.




«One to play» ili četvrta grupa svoj projekt nazvala je «Kako ćemo, lahko ćemo!» Svojim projektom žele ukazati na problem današnje mladeži koja svoje vrijeme «troši» na računalu. Smatraju da mlade ljude treba više poticati na zabavu i druženje. Projekt bi se održao na plaži Ičići te u večernjim satima na ljetnoj pozornici. Projekt je namjenjen svim mladim ljudima željnim zabave.


Projektni prijedlog pete grupe imena «5. kolona» pod nazivom «Tražimo se» sadrži humanitarni turnir u paintballu koji bi se održao u Auto campu Ičići . Cilj projekta je prvenstveno humanitarna akcija odnosno pomoć odjelu dječje onkologije u Rijeci , a i promoviranje paintballa. Projekt je namjenjen mladoj populaciji. Vrijeme provedbe projekta ja početak 5. mjeseca.

Elena Mujakić
Snimili: Josip Basan i Aida Keserović

Post je objavljen 07.04.2011. u 15:58 sati.