Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danakcije

Marketing

Anketa- treba li Opatiji prostor za mlade?

Sudionici novinarske grupe Dana akcije proveli su anketu na području grada Opatije na temu potrebe izgradnje prostora za mlade. Na postavljena pitanja: «Postoji li na području grada Opatije adekvatan prostor za mlade te postoji li potreba za izgradnjom takvog prostora i kako bi trebao izgledati? « dobili smo sljedeće odgovore.

Dragica Ravnić , umirovljena 55- godišnjakinja smatra da Opatija ne posjeduje adekvatan prostor za mlade te da je potreban u obliku sportske dvorane.



30- godišnji Velimir Šušnjić slaže se da Opatija nema adekvatnog prostora za mlade i dodaje
da bi trebalo izgraditi salu gdje bi se mladi mogli okupljati.



Trgovkinja Ira Copić smatra da je prostor za mlade nužno potreban, ali da se za ideju kako bi trebao izgledati odluče mladi.



Nina Flego, studentica misli kako je potrebna dvorana i klubovi za izlaske i druženje.



Jan Ivica, 16 – godišnji srednjoškolac smatra da je obnova opatijskoga kina i otvaranje Hard – Rock caffea u Voloskom jedna od primarnih stvari koja je potrebna mladima.


Valter Žulić, poduzetnik iz Voloskog ističe da je za kulturni razvoj mladih u Opatiji potrebno osigurati mladima siguran prostor za održavanje raznih događanja, primjerice rock – koncerti i slično. Također, dodatno naglašava potrebu za sportskom dvoranom te unutarnjim bazenima.




Elena Mujakić
Ingrid Babić
Snimila: Keserović Aida

Post je objavljen 07.04.2011. u 12:07 sati.