Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beograd

Marketing

Dijeta ujedinjenih nacija

Ova dijeta dugo traje. Citavih 90 dana se trebate pridrzavati plana ishrane koji se zove dijeta ujedinjenih nacija ili un dijeta. Ako striktno postujete uputstva, onda je moguce da cete smrsati od 18 do 25 kilograma. Ako vam je mnogo da smrsate toliko vi mozete i da prekinete dijetu. Za sve dane dijete je preporucljivo piti sto vise vode, a alkohol se ne pije uopste.
Dijeta je sasvim jednostavna. Krecemo redom: prvo ide proteinski dan, zatim skrobni dan, potom dan ugljenih hidrata i na kraju vocni dan. Nakon vocnog dana sve se ponavlja. Jednom mesecno treba da se uvrsti vodeni dan kada se pije samo voda, a potom opet ide proteinski itd. Svaki dan jesti za dorucak dve vocke. Tu korisnu naviku treba zadrzati i nakon dijete.
Karakteristicno je da ako se sve preporuke ispostuju, izgubljeni kilogrami se ne vracaju. Dakle menja se metabolizam. Nije poznato ko je izmislio ovu dijetu tako da se ona smatra narodnom dijetom i zato je dobila naziv dijeta ujedinjenih nacija. Jos o un dijeti imate na stranama

http://www.dijetalnaishrana.com/un_dijeta.html
http://zacini.wordpress.com/2011/04/05/un-dijeta/

Post je objavljen 06.04.2011. u 14:35 sati.