Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> VATRA ft. DAMIR URBAN ''TREMOLO'' - premijera spota <<<

Rezultat suradnje Vatre i Damira Urbana novi je singl ''Tremolo'' koji ovih dana dobiva i vizualni identitet.
Spot je i ovaj puta režirao dugogodišnji Vatrin suradnik Filip Filković Philatz (Eskim, Svjetla i sirene, Dva akrobata...), a zanimljivi kadrovi snimani su u prostoru tvornice Katran koji je savršeno dočarao elemente post-futurističkog underground kluba. U spotu se, osim izvođača, pojavljuju i fanovi sa Vatrine Facebook stranice.

"U bizarnom i drugačijem spotu pratimo djevojku koja pronalazi tulum gdje svira grupa Vatra na svojim osvijetljenim futurističnim instrumentima, popraćeni Damirom Urbanom. Spot se razvija kroz taj svjetleći underground tulum a zapravo govori o istospolnoj ljubavi između dvije ženske osobe. Prikazivanje benda u spotu je pomaknuto i drugačije, te stvara jedan novi look za grupu Vatra i svojevrstan je pomak od ostalih performance spotova." - rekao je redatelj Filković.

Vatra je trenutno u studiju gdje priprema materijale za šesti studijski album, a da su na dobrom putu svjedoče odlične reakcije na najavni singl, kao i gotovo 45 000 ''klikova'' na pjesmu na Youtube-u: http://www.youtube.com/watch?v=Dq1K-baO7HA

Kako ''Tremolo'' zvuči već smo mogli čuti na radio valovima, a kako izgleda spot, pogledajte premijerno na www.mtv.com.hr i regionalnom MTV-ju u ponedjeljak 11.4. u 20h!


Post je objavljen 06.04.2011. u 14:04 sati.