Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Projekt poticanja energetske efikasnosti

Obzirom da do sada u Općini Popovača nije napravljeno gotovo ništa, kako bi se pokušalo uštedjeti na općoj potrošnji, tekućim održavanjima i troškovima održavanja javnih ustanova u vlasništvu i pod upravljanjem Općine Popovača, te kako nije ništa učinjeno na podizanju ekološke svijesti građana, općinski ogranak HSLS-a osnovao je "Odbor za sustavno gospodarenje energijom", koji je organizirao predavanje na temu "Projekt poticanja energetske efikasnosti".
Na početku prezentacije nazočne je pozdravila predsjednica O.O.HSLS-a Popovača dr med. Marija Starčević, spec.epid., koja je istaknula vrijednost postojanja i rada odbora, te najavila nove radionice i prezentacije kako bi se građane educiralo i upoznalo što smo već trebali učiniti a nismo kao lokalna zajednica .
Predavanje je održao 3.3.2011. g. u domu kulture u Popovači predsjednik odbora Vladimir Kocet, B.Sc.E.E., energetski savjetnik.
Zanimanje za ovu temu iskazao je veći broj građana Popovače koji su nakon prezentacije postavljali mnogobrojna pitanja što pokazuje da je predavanje bilo izuzetno zanimljivo.


Post je objavljen 04.04.2011. u 07:06 sati.