Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

19. kolo Regija A NK Bjelovar - NK Varaždin 2 : 4

Od Sezona 2010/11

Po lijepom sunčanom vremenu i na odličnom igralištu u Rajiću odigrana je danas utakmica sa NK Varaždinom. Nažalost, naša ekipa U-12 nije bila iste sreće kao i ekipe U-10 i U-14 koje su ubilježile po vrijedna 3 boda. Obje ekipe igrale su borbeno, srčano i ne može se reći da je ijedna ekipa ostvarila apsolutnu dominaciju u ovoj utakmici. Pogreške u obrani naše ekipe varaždinci su znalački iskoristili i kaznili golovima dok smo i ovoga puta bili svjedocima nedovoljne efikasnosti u napadu. Evidentan je bio izostanak ozlijeđenog Jurice Baronića. Prvo poluvrijeme je tako završilo rezultatom 0 : 3. U drugom poluvremenu naša ekipa nastavila je svojom igrom, čak štoviše, bilo je više prilika koje su obećavale promjenu rezultata. Na 1 : 3 smanjio je svojim pogotkom Jurčević, a na 2 : 3 smanjio je Turković. I kada smo se ponadali izjednačenom rezultatu u brzom kontranapadu Varaždin povećava svoje vodstvo na 2 : 4.
Našoj ekipi se nema što prigovoriti za prikazanu igru, a varaždinci imaju odličnu momčad koja je glavni favorit za ovogodišnji naslov prvaka u uzrastu U-12.
Igrali su: Juraj Fanton, Toni Brezina, Arijan Res, Nikola Kozić, Marijo Rajić, Borna Rebić, Leonardo Mlinarić, Franko Kovačević, Fran Turković, Matej Hudaček, David Jurčević, Franjo Jaković i Nino Majdančić.
Slijedeće kolo naša ekipa igra u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

B.F.



Post je objavljen 02.04.2011. u 18:38 sati.