Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Popis svekolikog stanovništa... anno domini...

Lijepo sam još nekidan Maloj objasnila da ako pokucaju na vrata tzv. Popisivači - neka im lijepo objasni da dođu negdje oko 18 sati kad ćemo mi - odrasli - biti doma. Malo se bunila jer je mislila da tu i ona može/smije nešto.. ehh.. djeca. naughty

Uglavnom, u neko doba (između dva sastanka) javio se Guzda - koji su nam OIB-eovi, u koju nam školu idu djeca (ne zna otac rođeni, ehhh eek), kada su rođena (jebu ga godine, ne datumi nut), kvadratura kuće i slična pitanja. Zvao je dobrih desetak puta.

Osim što me čudi kud su baš nas našli i o'ma prvi dan sjeli za vrat, ispalo je slijedeće (što će biti nesuglasnost u statistici popisa):

- nitko nije pitao da li su nam možda djeca vlasnici nekretnine/a (djeca su u 1/4 svaki u vlasništvu vikendice - dedina ostavština po oporuci!)
- našeg kućnog ljubimca - koji nije krava, konj, ovca, pas, mačka - našeg famoznog afričkog tvora nisu imali gdje upisati.

Čak nisu pitali ni famozno pitanje gej orijentacije - valjda zato što se Guzda primio telefona da pita zakonitu oliti Rudarku gore navedene podatke. A lijepo ih je mogao otkazati za popodne.

Lijepo piše na majici koja ovih dana kola internetom: "Meni ne treba Google, ja imam ženu." smijeh

Kad već govorimo o državi, moram ipak dodati i slijedeće:

Bez obzira na gnušanje prema trenutnom ministru zdrastva, moram priznati da se slažem s posljednjim prijedlogom pravilnika o socijalnim pravima ili kakolisetozove - stvarno nema smisla da iz naših džepova plaćamo socijalno nekome koji je vlasnik sto kvadrata u elitnoj četvrti. Koliko god bio gladan kruha. Nek se konačno umreže te famozne baze podataka. A ne da nam Cigo vozi Mečku, dete ide đabe u vrtić (da nauči hrvatski) i prima socijalnu - dječji doplatak, sve istovremeno. Da ne spominjemo one sve famozne iz BeHa koji su prijavljeni u Puli i sl. vojnim gradovima, pa sad pune kapacitete naših bolnica i ostale beneficije ove Lijepe naše (priznam samo pemziju zarađenu, ako ima dobrih 40 godina staža!). Fak. Toga nema u Dojče. Tamo ako završiš u bolnici (i hrane te, jelte, kako je to već u svakoj bolnici) nema za te dane boravka i socijalna pomoć. Pa si ti misli.

Ps. Čestitam gospodinu prof. dr. sc. I. Đikiću (koji nije dovoljno dobar da ga naši akademici uvrste u svoje redove headbang) na otkriću načina nastanka dermatitista - što je korak do lijeka, ublažavanja ove bolesti/boljke. hrvatska

Post je objavljen 01.04.2011. u 19:28 sati.