Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cerovac

Marketing

Ljudskoj zlobi nema kraja ni granica

Prije pet godina u Dugom Selu osnovali smo udrugu Glazbeni studio Cerovac. Znajuči da Dugo Selo nema glazbene škole osnivanjem udruge htjeli smo dati dijeci (ali i odraslima) priliku da sustavno nauče svirati barem jedan instrument.

Prvo smo nudili tečajeve sintesajzera, glasovira i violine jer je te instrumente mogao predavati pisac ovih redaka. Vrlo brzo u rad udruge uključio se nastavnik gitare, pa nastavnica harmonike.

Pokazala se potreba i za nastavom tamburice pa smo i nju uveli u naš program. Kad je naglo porasao broj polaznika tečaja violine, angažirali smo mladu nastavnicu koja je preuzela brigu o tom dijelu našeg rada. Pa zbog velikog broja polaznika tečajeva gitare angažirali smo još jednu kolegicu kao drugu nastavnicu gitare.

Broj polaznika naših tečajeva je rastao. Najveći broj učenika dosegli smo u školskoj godini 2009/2010. kad ih je bilo 72. I šestero nas voditelja tečajeva.

Nepunih osam mjeseci od početka našeg rada u jesen 2007. god. organizirali smo prvi koncert koji je polučio lijep uspjeh.

Bilo je još koncerata i još nastupa. Organizirali smo i jedno natjecanje. Posebno smo se posvetili radu s djecom s posebnim potrebama. I tu smo imali uspjeha.

Namjera nam je bila dokumentirati napredak naših polaznika tečajeva pa smo stoga svaki naš koncert od prvog 2007. do zadnjeg 2010. god. snimali i snimljene nastupe objavili na našem blogu Glazbeni studio Cerovac.

U tu svrhu na youtube smo postavili naš račun zaštičen šifrom i sve je bilo u redu do prije nekoliko dana. Kad smo ustanovili da je netko, zao i pokvaren, provalio našu šifru i obrisao sve naše snimke. Nepovratno. Jer od mnogih snimljenoh nastupa nemamo kopije. A postovi koje smo objavljivali tijekom godina su sada slijepi. Nema filmova.

Strašno je pri tome to što ta gnjusna podvala nikome neće koristiti a nama je nanjela štetu.

Kakvi su to ljudi koji rade takve gnjusobe?



Post je objavljen 30.03.2011. u 17:34 sati.