Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

BELEČKI VATROGASCI ODRŽALI GODIŠNJU SKUPŠTINU

BELEC

DVD Belec u subotu je imalo redovnu godišnju skupštinu, koja je bila posebno svečana zbog primopredaje i blagoslova obnovljenog vatrogasnog vozila. Rjavascript:%20void(0);iječ je o navalnom vozilu marke Mercedes iz 1971. godine, za kojeg je društvo dobilo donaciju zahvaljujući potpredsjedniku Hrvatskog sabora Ivanu Jarnjaku i Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje.

"S obzirom da se društvo odlučilo na sanaciju vozila kako bi bili što bolje opremljeni, mi koji to možemo odlučili smo vam pomoći kako bi vaš rizik prilikom intervencija bio što manji"- rekao je Ivan Jarnjak te zahvalio Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje na susretljivosti.

Od opreme je dobiveno 10 pari vatrogasnih čizama, 8 intervencijskih odijela, s pripadajućim rukavicama i kacigama, a ukupna vrijednost donacije je 300 tisuća kuna. Ova pomoć tim je značajnija jer je riječ o društvu koje je dislocirano i od sjedišta Javnih vatrogasnih postrojbi i od Zlatara pa dobro opremljena tehnika znači jako puno u pravovremenim intervencijama, koje je i do sada društvo obavljalo vrlo efikasno i časno, dodao je u svojem obraćanju predsjednik VZ KZŽ Ivica Glas.
Na svečanosti se vatrogascima obratio i Darko Lovrić, načelnik odjela nadzor vatrogastva u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, rekavši kako je svako dobro opremljeno društvo garancija za sigurnost imovine i sigurnost samih vatrogasaca.
Belečke vatrogasce pozdravili su i predstavnici grada Zlatara, a obnovoljeno vatrogasno vozilo blagoslovio je zlatarsko-belečki dekan prečasni Mirko Borjan.
radio zlatar

Post je objavljen 29.03.2011. u 13:55 sati.