Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

ZADARSKI REKORDI

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE – PODRUŽNICA ZADAR


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST



Čelnici grada Zadra svojim načinom vladanja potrošili su vrijeme žiteljima. Zahrđali, ponašaju se umišljeno - kategorički, i nisu svjesni da su pokvarena roba kako se i pokazuju, proturječe životu pa ga i nemaju. Nestvaranjem novih vrijednosti s proizvodnim radnim mjestima, grad Zadar doveli su u bankrot.

Posljedice koje je izazvala vladajuća stranka u gradu Zadru:

1. U Zadarskoj županiji sada je nezaposleno 12.169 osoba. Grad Zadar i Zadarska županija su krahirali. Gospodarstvo više ne postoji.

2. Pučka kuhinja svaki dan sprema 260 obroka, a tisuće ih živi od socijalne pomoći.

3. Od 1. rujna 2011. godine gradu Zadru stiže na naplatu 139 milijuna kuna glavnice za izdanje gradskih obveznica kojima su građeni bazen i dvorana na Višnjiku. Gradska vlast planira za tu otplatu podići kredit koji će godišnje otplaćivati Hypo banci 15 do 20 milijuna kuna. Izgradnja bazena i dvorane koštala je 300 milijuna kuna.

4. Ukupan dug Košarkaškog kluba Zadar iznosi 100 milijuna kuna. OTP banka založno pravo upisala je na parcelama i nekretninama u Jazinama čiji je kredit uzeo KK Zadar.

5. Zadarski hotel Borik, sada Falkensteiner, prikazao je gubitak za 2010. godinu od 105 milijuna kuna. Financirala ga je Hypo banka iz Klangenfurta.

6. Velika financijska sredstva uložena su u mehaničko-biološki pročišćivač Smiljevac-Ričine čija investicija stoji oko 700.000.000,00 kuna (sedamsto milijuna kuna) sa PDV-om i zemljištem.




U Zadru, 26. ožujka 2011. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE
PODRUŽNICA ZADAR




Post je objavljen 26.03.2011. u 15:56 sati.