Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Stranka hrvatskog zajedništva, podružnica Zadar - osnovala mjesni ogranak Plovanija

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST



Dana 23. ožujka 2011. godine u Zadru, Stranka hrvatskog zajedništva - podružnica Zadar osnovala je mjesni ogranak Plovanija. Za predsjednika ogranka izabran je Tomislav Perica.

Na osnivanju mjesnog ogranka Plovanija predsjednik ogranka Tomislav Perica izvjestio je da je 2010. godine formiran samostalan mjesni odbor Plovanija u kojemu su sada veliki problemi. Obiteljske kuće nisu priključene na kanalizacijski sustav odvodnje, i dalje se ne uređuje ulica Đure Basaričeka, izgradnja nogostupa s rasvjetom od Puta Plovanije preko Ulice Nikole Tesle do osnovne škole Bartola Kašića.

Građani se sve više obraćaju Stranci hrvatskog zajedništva i predlažu lokaciju između ulice Đure Basaričeka i Kožinskog prilaza za izgradnju trga za novoosnovani MO Plovanija. U blizini predložene lokacije je i župna crkva Sv. Josipa. U sklopu trga bi se izgradila zgrada u kojoj bi bile prostorije mjesnog odbora s popratnim društvenim sadržajima. Također, na navedenoj lokaciji izgradilo bi se dječje igralište, sportsko igralište s boćalištem i spomen-obilježje poginulim hrvatskim braniteljima i dr.

Zadar, 23. ožujka 2011. godine



Predsjednik SHZ-a Zadarske županije

Mr. sc. Miljenko Marić





Post je objavljen 23.03.2011. u 14:55 sati.