Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...pismo Jadranki

...RENEE & RENATO-SAVE YOUR LOVE

VRIME RADNJE: ...proslo lito, za mene dani puni iznenadjenja, zivotnih "sranja", cudnih situacija i neizvjesnosti!



...gospodine, evo ovdje cemo Vas privremeno smjestit dok se ne ukaze slobodno mjesto!...rekla mi je zgodna mlada medicinska sestra sa vrata bolnicke sobe, dok sam sav smantan od puta staja sa borsom i ostalim osobnim stvarima u dugom bolnickom hodniku.
...fala lipa sestro, bas te ljubazni!...zahvalim se sta sam najlipse moga, molec boga u sebi sta sam se napokon docepa bilo kakvog „smjestaja“ u bolnici.
...sidnem na zeljezni rasklimani krevet kad je otisla i bacin pogled po bolnickoj sobici sa dva lezaja, dva ormarica, dvi rasklimane stolice i stolicem kraj velikog radijatora.
...jebat ga, bolje ista nego nista!!!...promislin u sebi dok sam nevoljko vadija nuzne stvari iz borse, otvorin ladicu od ormarica da bi odlozija sitnice kad u dnu iste skuzim neki presavijeni papir.
...bice da je nekome osta kakvi nalaz, recept il tako nesto, promislin dok sam ga odmotava, a onda kad sam ga otvorija skuzim da je to ustvari ostalo necije pismo.
...tija sam ga vratit nazad, al vrag mi nije da mira. Zavalin se na klimavi krevet i pocmem citat nespretni rukopis...



Draga moja Jadre!
Doma je sve u redu, hvala ti na telefonskom razgovoru, al' potrosija sam bon pa ti se javljam ovako.
Ne tribas se sekirati nista...!!!
Kuham sam, i svaki dan se sve vise cudim kako mi dobro ide...zamisli, sve sta skuvam mogu i pojesti, a da mi ne bude muka.
Posto sam cesto u nekoj zurbi, jucer sam peka krumpire...nego da te pitam: Mora li se krumpir bas gulit!?
I znas, dok se to peklo, otisa sam kupit kruv al' dok sam se vratija, emajl u tepsiji se skroz istopija. Jebat ga, nisam moga virovati da tako malo moze izdrzat..!!! Sjeba mi je kumpire pa sam isa skuvat jaja.
Reci mi usput, koliko se dugo tribaju kuvat jaja??? ...k'vragu, kuha sam ih dvi ure, ali nikako da postanu mekana...prije sam neki dan skuva fazol!
...ajde javi mi to molin te, posto sama znas da jako volin jest jaja.
E da, da li se zagorilo mliko moze za jos nesta upotribit. Sjeba sam vec 2-3 litre, pa neznan da li da ga ostavim sa strane dok se ti ne vratis?
Ima sam i malim problema sa gulasom kad sam ga tija pogrijat u mikrovalnoj. Jebat ga, eksplodirala je konzerva, a vrata od mikrovalne su opalila u onu tvoju veliku posudu za voce sta stoji kraj nje, pa je bilo stakla po kuzini na sve strane.
Kad sam isa cistit, skuzija sam da iza sudopera puno toga zivi....odakle li samo dodju svi ti gmizavci i baje!?
I da te usput pitam, da li ti se vec događalo da ti se prljavi lonci i tece usmrde?! Kako je to moguce za tako kratko vrime? Pa ti nisi niti puna 4 tjedna u bolnici.



Neki dan sam se nabrazaka snasa i narucija pizzu, ali dok sam jeo i gleda utakmicu, prosuja sam kecap na tepih u dnevnoj sobi.
Ti si mi uvik govorila da je sok od pomidora nemoguce ocistiti, e zajebi!!!
...varas se draga moja, fleku sam diga al' nazalost i dlake od tepiha,isto tako!!! ...hmmmm, mozda ipak nisam triba cistit nitro-razrjeđivacem?!
Jucer sam mora otopit frizider jer se nije moga zatvorit od leda koji se nakupija na vratima kad sam ga zaboravija zatvorit dan prije dok sam vadija meso za pec na gradela...nego, sad sam skuzija da si ti skroz nespretna, led se odlicno skida i zidarskim cekicem.
Al', cudno...sad nam vise frizider ne hladi...!!!
Neznan zasto, iskljucili su nam struju!!!...pa kad sam sinoc htio nahranit tvog macka, prevrnula mi se svica. Macak je sad bez dlake!!!
... ha, on je OK al' izgleda prilicno smisno.
Eto, ovim cu zavrsiti za danas.
Drugi put cu malo vise, nisam bas htio pisat o svemu da se ne uzbuđujes bez razloga. Ipak si ti u bolnici i tribas se odmarat.
Nadam se da ces brzo ozdravit i doc doma.

Puno lipih pozdrava od tvog Ive!

...zubo

...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 11.04.2011. u 00:05 sati.