Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoom-in

Marketing

Po prvi put u životu - glasati za HDZ?!

Photobucket
Ne, nisam s uma sišao. :))
Iako se i ja povremeno upitam jesam li, no - kad malo proanaliziram, shvaćam da ne gubim nit. Ideje mi imaju glavu i rep. Početak i kraj. Motiv i cilj.

Dakle, doći će i ti izbori. Prije ili kasnije. I ja ozbiljno razmišljam da po prvi put u životu zaokružim HDZ.

Na koji bi način uopće deklarirani ljevičar mogao zaokružiti HDZ? S dvije ruke, vjerojatno. Lijevom bi držao desnu da ne pobjegne. Da se ne trese.

Zašto bi deklarirani ljevičar zaokružio HDZ?

Jebiga... Jer ne vidi drugu opciju. Nema stranaka, a osobito političara na njihovu čelu s nekom vizijom ili programom. Jedina i isključiva priča je napad na HDZ. Jedini program je napad na HDZ. Jedina vizija je napad na HDZ.

Ne profiliraju se ljudi koji bi mogli preuzeti funkcije. Ne oduševljavaju me tamo neki oporbeni stručnjaci svojom stručnošću. Nije se pojavio nitko nov i zanimljiv, neokaljanog imena. Nije se pojavio nitko tko bi npr. kresnuo laktom u rebra Zorana Milanovića i promrsio kroz zube "Daj malo stani na loptu, vlastohlepni klipane!".

Ili vlastohlepni vukovi iskeženih očnjaka, ili hijene okaljanih obraza. Ili, kao treće - bezlični, mlitavi ađutanti prethodno spomenutih, čista ali i nebitna imena, oni koji ne mogu složiti tri rečenice bez šalabahtera i PR-službi.

Uhvatit ću čvrsto tu ruku drugom rukom. I pritisnuti vrh olovke na papir. I opcrtati malu kružnicu.

Hoću.



Hoću, p**** materinu. Mislim, možda i bih, da su u pitanju jedna ili dvije godine.

Ali četiri... Četiri su previše. Četiri godine s Kraljicom Majkom Jadrankom na televiziji, po tri-četiri puta dnevno u udarnim terminima... BRRRRRRRRRRRRR!

Ipak ne.

To (još uvijek) normalan čovjek ne bi mogao podnijeti.

Post je objavljen 22.03.2011. u 23:52 sati.