Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Ženska svlačionica

Jedna od muškarcima najzagonetnijih i najintrigantnijih prostorija na svijetu.

Kako izgleda, što se u njoj zbiva? Je li ista kao i muška? Ili je zrcalna ili potpuno drugačija? O čemu cure pričaju? Tuširaju li se? Koliko ima tuševa?

Upravo je taj segment s tuširanjem najzanimljiviji.

Većina cura se nakon teretane, aerobica ili sličnih rekreacija ne tušira. Zato većina svlačionica i nije toliko interesantna. No, tu i tamo, prolazeći kraj svlačionice začujem žubor tuševa i tada znam – to je ona PRAVA ženska svlačionica. Osjetim slabost u koljenima, tlak mi padne, skoro se srušim. Sama pomisao na nekoliko ženskih tijela pod mlazovima vruće vode baca me u nesvijest. Pogotovo ako znam da u svlačionici ima više od tri tuša i ako mi se učini da ih je isto toliko u funkciji. Slika koja mi je preapstraktna za zamisliti. Previše guzica, sisa, bikini-zona, previše stvari za zamisliti, od veličina, oblika, strukture, načina depilacije. O čemu pričaju dok se tuširaju, kako se šamponiraju..? Previše toga za procesuirati u jednom trenutku.

Ako mogu s ičim usporediti onda je to potok čokolade. Mliječna čokolada, crna čokolada, s limunom, s lješnjacima, s jogurtom, gdje izvire, kamo teče, gdje se ulijeva, hoće li teći zauvijek, zaledi li se po zimi (pa otuda ledene kocke)?

Jednostavno previše.

I kao i s čokoladom, ako je previše, možda čak i nije tako slatko. Ovisno zapravo kojim sportom se bave. (jer kako rekoh, rekreativke se uglavnom ne tuširaju, za razliku od profesionalki koje se ozbiljno bave nekim sportom, a većina sportova na profesionalnoj razini nema ženstveni efekt na tijelo)

Samo rijetki su ovdje bili, oni najsretniji i najodvažniji. Ne znamo jesu li se vratili. – ugravirano je na svodu ženske svlačionice.


Post je objavljen 25.03.2011. u 09:14 sati.