Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzaprudje

Marketing

Obećavajuća igra unatoč porazu od prvaka

N.K. Zapruđe - N.K. Radnik L. 1:5


Na početku proljetnog dijela prvenstva limači N.K. Zapruđa na svom grbavom terenu u Maloj Mlaci dočekali su lidera jesenjeg dijela prvenstva, ekipu N.K. Radnik iz Sesveta. Igralo se po kiši na, za igru, veoma teškom i blatnjavom terenu, pa se može reći da uvjeti za igru nikako nisu dozvoljavali da nogometaši i jedne i druge momčadi pokažu sve što znaju.
Unatoč tome gledatelji su mogli uživati u uzbudljivoj nogometnoj predstavi u kojoj su gosti iz Sesveta veoma rano došli u vodstvo, a ta činjenica kao da je usmjerila cijeli tijek susreta. Do poluvremena, igrači Radnika su, uz znatnu terensku inicijativu, povisli vodstvo na 3:0, a veliki broj prilika, i s jedne i s druge strane je ostao nerealiziran.
U nastavku gledali smo znatno izjednačeniju igru, u kojoj su domaćini mogli postići znatno više od jednoga gola, te učiniti završnicu susreta neizvjesnijom i zanimljivijom. No, to se nije dogodilo: gosti su svoje promašaje nadomjestili pogocima u drugom dijelu, pa je susret završen rezultatom 1:5.




















Prvo poluvrijeme gosti iz Sesveta bili su nadmoćni. Česta situacija pred golom domaćina....



































Kapetan Kantolić





























Još jedan uspješo odbijen napad...



Post je objavljen 21.03.2011. u 13:10 sati.