Ova kataklizma u Japanu.
Svi gledamo, slušamo o njoj.
Osjećaji u svih isti.
Žal nam je ljudi, a ujedno, divimo se toj discipliniranosti i organiziranosti.
Normalno, sve pratim prek naših vijesti, a i prek Interneta i ništ ne diram,
ništ ne komentiram, kad li................
eto Japanca, a možda je i Japanka, kod mene.
Oooo crni Japanče, uz svu svoju muku, tebi je još do mojih bedastoća.
No, ak ti to pomogne u duhovnom smislu, nek ti pomogne.
Hvala Vama što nama pomažete i sve dobro vam želim!
Jučer, mjesec nam najbliži. Tek za nekih 20 let, bu bil ponovo tak blizu.
Photo by Alexxl ©
Čudim se malo našim naučnjakima, ......... zaprav i ne.
Mislim , kad se setim svih tih dr, mr, fr ekonomista tipa onog ćelavog
"Duška" Lokina, kaj im silna ekonomska znanja i mudrosti,
sem na vuha i kroz anus, sama izlaze van, a zemlja u kurcu,....
Vele: nema mjesec veze s tim.
Ma nemoooooj.
Vi veze sa svijetom, a kamo li sa mjesecom nemate.
Onoliku silnu masu vodurine oceanske, to diže i spušta,
kroz plime i oseke i sad nebu onu žitku Magmu (ma ne Fižulićevu,
to ni dragi Blog više ne digne).
Btw, ja tog lika nemrem sažvakati.
Uvijek se sjetim kak je ljigavac došel ondak, "za koalicije",
sa biciklom na posel, pred banske dveri.
Demagog, fuj.
Di sam ono stal?
ček, da malo zascrolam
I sad se mjesec turbo približil i privlači to naše "meko kuhano"
jaje i puče korica i eto pizdarija.
Sam da nebu, ovak nekak, maspater.
Photo by Alexxl ©
I kaj se beljite na nove okuse, arome, recepte.
Pa valja probati.
Pa normalno da nebum svaki dan tak kuhal,
da bu mi hrvatska kuhinja bila primarna doma.
Najveća oscilacija bu mi išla oko Božića tek tu, do male Azije,
tj. Turske, u vidu Dolmi, tj. sarme i bakljave.
Jučer sam jel meseko u safteku od dinjstanog luka i meda,
onak, zmixsani šugo.
Interesantna kombinacija.
E sad mi sam recite da nikad niste jeli, ili nebute,
patku s ananasom, ili marelicama, ili divlju veprovinu onak u umaku od suvih šljiva i dobrog crnjaka?
Mislim, ak oni snobovi od bogatih arapa iz, kajjaznam,
nekakvih Junajted Emirata, jedu Kus Kus sa zlatnim listićima,
pa zakaj i to ne probati?
Kaj to neki problem?
Je, ak doma nemaš kuskus, pa to moraš sa rižom.
Photo by Alexxl ©
Zlato je finoće 9,999 %,....24 karata.
Slabije karatno, npr., 18 carat je do 24 = 6 carata nečeg,
dal srebra, ili ono tursko crveno, sa bakrom,
legirano, pa nemojte, jer bi bakar mogel izazvati sraćku.
Inače zlato nema ni okusa, ni mirisa.
Još da je bil kaki biser, i bočica Pitralona,
i slobodno mo'š reć kak sereš biserje i zlato,
a pišaš kolonjsku vodu!
Post je objavljen 20.03.2011. u 09:16 sati.