Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

ČOBANSKI WOODSTOCK

Dragi prijatelju, rode naroda moga hrvatskoga jedinoga najmilijega svetoga !

Prema aktualnoj reklami za novi broj 'Globusa' čini se da ovoj sprdačini od države tek predstoji vatromet.
Nakon što SDP (a ne neka bolja opcija, nažalost), pomete ovu jadnu žgadiju na predstojećim izborima planira se tzv. Riva 2 odnosno skup sto tisuća desničara na splitskoj Rivi s ciljem da se HDZ-ovsko cvijeće vrati što prije i na taj način ubrza ulazak Hrvatske u tri pizde materine.
Šteta je više otezati taj datum !
Tko je jamio, jamio je !

Sigurno se sjećaš toplih i plemenitih poruka koje su pred desetak godina dr. Ivo Sanader i tvoji ostali miljenici izvikivali pred razularenom masom u kojoj je bio popriličan broj pojedinaca prasećeg obraza zbog kojih su neki pravi dečki digli ruku ne sebe.

Baš je šteta što se nesretnim spletom okolnosti pokazalo da je taj proeuropski dr. Ivo Sanader najveće kopile u cjelokupnoj povijesti hrvatskog naroda, a licemjerje njegovih stranačkih kolega koji su brže bolje htjeli oprati ruke od svega najbolje pokazuje da je patriotizam definitivno zadnje utočište šljama.

Podvučeno s debelom crtom!!!

Sa stanovišta zdravog mozga!
Nestranački i antiideološki !
Mo'š me pljuvat', al' sam u pravu, jebi ga!
Žao mi je!
A isto volim Hrvatsku i to više od svih Vas samo za razliku od tebe plaćam porez.
(To ti je ono kad budale pošteno rade pa se dio njihovih prihoda odvaja za ministarske plaće, lažne mirovine, vraćanje vanjskog duga, mater Crkvu i za još mali milijun besmislenih stvari, a baš nikad ne ostane ni kuna za vreću glet mase kojom bi se obnovio bar jedan plafon u našim jadnim bolnicama.
Je,u pravu si !
Jebeš bolnicu, to je javno dobro!
Koji će nam to kurac?)

Žao mi je i onih par tisuća normalnih ljudi koji će se taj dan okupiti sa doživotnom zabludom da je smisao takvih skupova boljitak nacije i kojima se teško pomiriti sa činjenicom da se njihova utopistička slika u glavi nikad neće moći poklopiti sa šugavom stvarnošću.

Uglavnom, poslušat ćemo već sto puta prožvakane teme, a nitko neće spomenuti ni 'g' od gospodarstva.
Veliki Hrvati ne rade !
Rad je za pičke !

A tek kad za mikrofon stane neka pretila spodoba u svećeničkoj halji i spominjući ime Kristovo uzalud počne pjeniti o drugom svjetskom ratu, ustašama i partizanima, mislim da će svakog pravog Hrvata sa kvocijentom inteligencije većim od 75 biti sram izgovoriti : ''Ja sam Hrvat !''

Čini mi se da bi i sam Svevišnji mogao gurnuti dva prsta u usta i izrigati se slušajući takve kvazipropovijedi, a svom sinu će reći:''Zbog koga si ti dijete moje glavu izgubio…''

Znam ja da sam ja za tebe komunjara, Jugoslaven, izdajica, orjunaš, papak koji se skriva iza bloga, al' mater te bar mogla naučiti da poštuješ ruku koja te hrani.

Kad ti već tako mladom,zdravom, lijepom i snažnom nije usadila radne navike!



Post je objavljen 19.03.2011. u 09:57 sati.