Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

Godinu dana ovog bloga!

I sam sam se iznenadio uvidjevši da je jučer bila 1. godišnjica postojanja ovog bloga. Prvi pozdravni i uvodni post napisan je 17.03.2010:

http://nkbjelovar1999.blog.hr/2010/03/index.html

Prije nepunih mjesec dan pokrenuo sam automatiziranu analitiku bloga: broj postova, broj posjeta, mjesta odakle se čita blog, itd. Nakon mjesec dana postaviti ću ovdje rezultate analitike. Trenutni rezultati su u skladu sa prirodom bloga koji je namijenjen manjem broju zainteresiranih, ali ima i zanimljivih detalja: blog se čita i u Srbiji i u BiH.
Postovi se pišu kada ima nekih novosti, no ono što nedostaje je interakcija čitaoca i pisaca postova: trenera Kosa i moje malenkosti. Vrlo je malo komentara i pitanja, kao da se još nismo navikli na ovaj način komunikacije. Možda bi neki bili sretniji da umjesto bloga postoji službeni Facebook profil, ali za sada ništa od toga, barem što se mene tiče.

Za one koji ne znaju... škola nogometa pokrenula posebnu web stranicu što je za svaku pohvalu:

http://nk-bjelovar.hr/skolanogometa/


Pozivam roditelje i igrače da svojim postovima i komentarima blog učinimo zanimljivijim, dobrodošli su prijedlozi o novim temama, npr. čime nam se to djeca/igrači još bave osim nogometom, itd. Mole se zainteresirani roditelji koji imaju ideju i želju napisati neki post na neku temu neka mi se jave u e-mail boris.fanton@gmail.com kako bih im omogućio pisanje posta.

Boris Fanton

Post je objavljen 18.03.2011. u 20:19 sati.