Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

FAITHLESS Još samo danas jeftinije karte!

Datum zagrebačkog koncerta kultnog britanskog benda Faithless opasno se približio!
Subota već kuca na vrata nudeći odličan party i nezaboravnu zabavu uz njihove najveće hitove, a sigurni smo da to nikako ne želite propustiti!
Kako sve dobre stvari imaju rok trajanja, tako su i Faithless jučer najavili konačni razlaz, pa je ovo posljednja prilika da ovaj fantastičan bend vidite uživo!
Faithless su se fanovima zahvalili svojim posljednjim albumom ''The Dance Never Ends'', a upravo na taj način, rasplesanom subotom na posljednjem koncertu u Zagrebu, vjerni obožavatelji mogu odati poštovanje bendu koji ih je toliko godina oduševljavao.
Sutrašnji koncert ovog sjajnog elektronskog benda gotovo je rasprodan!
Mali broj karata po povoljnujoj cijeni od 230 kuna još samo danas možete kupiti u Dallas Music Shopovima, Dancing Bearu, Dirty Old Shopu, Rockmarku te u sustavu Eventima (www.eventim.hr).
Na dan koncerta, na blagajni Doma sportova koja se otvara u 19h , karte možete potražiti po cijeni od 260 kuna.



Molimo sve fanove da zbog iznimno velike gužve koja se očekuje , dođu pred dvoranu na vrijeme. Ulaz u dvoranu otvara se od 19 sati.

Predgrupa 'How Convinient' će započeti sa programom u Domu sportova točno u 20 sati, dok će Faithless zauzeti pozornicu točno u 21 sat.


Post je objavljen 18.03.2011. u 11:53 sati.