Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Priprema oplate za betoniranje deke 1. kata


Svakim danom kuća sve više poprima obrise onoga što si zamišljamo već neko vrijeme (od dana kad smo se prvi put našli s arhitektom prošlo je 2,5 godine).
Priprema se oplata za betoniranje deke 1.kata, i stepenica. Podupirači su posvuda, prizemlje izgleda kao mali labirint.
Pričala sam s majstorom koji kaže kako sve ide prema planu i da vjeruje kako ćemo do ljeta ožbukati kuću. To mi je prilično nevjerojatno za povjerovati no to bi bilo super da se kuća može za ljeto sušiti. Ako propustimo ljeto onda neće biti dobro, ali ok, idemo korak po korak.

Trenutno nas malo muče instalacije. Struju smo riješili, vodu smo riješili, još samo grijanje visi. Naime, prvi plan za grijanje bio je jedan prijatelj, no svi znamo da s prijateljima ne valja raditi no i to je najvjerojatnije otpalo.
Pa smo tražili vodoinstalatera da nam da ponudu i umalo se nismo onesvijestili. Za cjelokupne strojarske instalacije ponuda je 120.000 kn što je daleko od prihvatljivog.

Idući tjedan krećemo u potragu za stolarijom pa da sve dogovorimo unaprijed kako bismo kad se kuća digne bili spremni se ekipirati i krenuti. Nije da nam se žuri ali bilo bi zbilja dobro da se ljeto iskoristi.

ovo je ulaz u kuću...
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

s desne je priprema oplate za stepenice prvog stana
Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 18.03.2011. u 09:42 sati.