Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajtemucinjofra

Marketing

Pa nemaš 16...

Izjava gore koju slušam u zadnje vrijeme, a javlja se u obliku: "Nismo više djeca.", "Pa nisi tinejđerica", "Koliko godina imaš", i slične inačice, poprimila je velike razmjere u diskusijama (mladih filozofa bez pokrića belj).

Naime, to je način na koji danas mladi muškarci u dvadestima, ili tridesetima žele pridobiti curu na "one night stand" iliti na seks na jednu noć, a cura je malo neodlučna bi li ili ne.

Mala digresija. Pogledah u urban dictionary prijevod one night standa i svelo se na ovo: Spetljaš se se nekim na jednu noć, bez obaveze, i moliš boga da tu osobu nikad više ne sretneš. cerek

Postavljam si dva pitanja:
1. Kakve veze imaju godine sa seksom na jednu noć?
2. Kakva je to izjava u pridobivanju cure? Meni više zvuči kao: Čuj mala, ulazi u špilju dok te nisam toljagom po glavi.

Generalno nemam ništa protiv "jednokratnog" seksa, naravno, svatko nek radi što ga volja. Dakako da to ovisi o karakteru, želji, volji, stilu života i ostalim manje bitnim i nebitnim stvarima, međutim ovdje se između ostalih postavlja i pitanje je li one night stand postao skoro pa standard i prednjači li pred tradicionalnim vezama koje potraju duže od jedne noći? Koliko slušam o tome u zadnje vrijeme, čini mi se da jest.

Ajmo pričati o tim netradicionalnim vezama koje se svedu na upoznavanje, petminutno čakulanje, zadnje sjedište moga auta, seks, doviđenja. E da, ak te još zatrebam kroz mjesec dana, budem ti se javio sms-om.

A u međuvremenu ako se cura malo nećka, nije baš sigurna želi li vidjeti njegove zelene oke samo jednom i nikad više, on izjavljuje u najkritičnijem trenutku njegove napaljenosti: "a daj, pa nemaš 16 godina.." Hmmmm... oke stari, odoh ja doma. Laku noć.

Daj mi objasni, kaj ti ti znači? Pa nemaš 16... I?! Što bi ja sad trebala? Osjećati grižnju savjesti što sam se možda samo htjela sa svojih 30 malo ljubiti u mraku?! Možda sam se htjela malo bezazleno ljubiti, sljedeći put malo više pričati, treći put otići s tobom u kino, četvrti put maziti do jutra, a peti put eventualno doći do te faze - faza prvi i ne posljednji seks. Ili samo malo ljubiti, a ako baš nećeš, ne moramo se više vidjeti. Ali meni se samo ljubiiiiii....

Osim toga, ako imam trideset, to znači da sam već prošla min 10 frajera s kojima sam imala odnos, od toga barem 6 na jednu noć, pa je to sasvim normalno? Najuobičajenije? Jesi to mislio time? Ili sam se poseksala dvaput u životu i nemam baš iskustva, ali imam 30 godina pa bi sad trebala prakticirati "jednokratni" dok nije kasno?

I na kraju, pa kako mi je samo palo na pamet otići s frajerom u mrak i onda se čuditi što on hoće samo "onenightstand"? Pa to je danas normalno. Trebali smo ostati u nakrcanom diskaču do 4 ujutro i pričati o smislu života (jer ja koja ne prakticiram seks na jednu noć ionako ne znam o ničemu drugom), a ja sam trebala i dalje samo maštati o tvojim toplim, punim usnama i zelenim očima.

Poanta priče je da mi je žao cura koje se osjećaju nesigurnima i "nenormalnima" što imaju 30 i nemaju volje za ništa više od samo ljubljenja u mraku. Uz to, žao mi je dečki koji smatraju da tom izjavom mogu pridobiti cure za jednu noć. Oke, neki i mogu, ali ako cura predugo razmišlja, vjerojatno i neće s tobom nešto "više", zato se nemoj još sramotiti i dječačkim izjavama poput ove. Pokaži da si frajer, šuti, odvezi je doma i daj joj pusu za laku noć i reci joj zbogom. Jer ona nije "ta".

P.S. Neka se ovim postom ne uvrijede šesnaestgodišnjaci - nema veze s vama, i neka se ne uvrijede svi koji upotrebljavaju izjave koje spominju šesnaestgodišnjake.

Ha ha... btw, evo citata iz Wikipedije - obratite pažnju na dio s tinejđerima: " Originally, a one-night stand was a single theatre performance, usually by a guest performer(s) on tour, as opposed to an ongoing engagement. Today, however, the term is more commonly applied to a single sexual encounter, an example of casual sex, in which neither participant has any intention or expectation of a long-term sexual or romantic relationship.
A one-night stand can arise in a number of situations. It may, for example, involve teenagers who are exploring their sexuality or engage in sexual activity as part of making out; or singles seeking to engage in recreational sex without a desire at that time for a longer-term commitment; or married people having a fling but do not wish to disturb their marriage and family relationships."

Post je objavljen 17.03.2011. u 17:08 sati.