Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> FATIHLESS NA OPROŠTAJNOJ TURNEJI ! <<<

Posljednja šansa da vidite bend uživo!

- subota, 19.3.2011, Velika dvorana Doma sportova, Zagreb -
''Nakon 15 godina i 6 albuma mislim da smo zaista rekli sve. Vrijeme je da zatvorimo knjigu i vratimo je u knjižnicu.'' - napisao je jučer Maxi na službenom Facebook profilu.

Iako im je ovo putovanje bilo ''nevjerojatno, epsko i dirljivo iskustvo koje je trajalo godine i tisuće milja'', Faithless najavljuju prestanak svog glazbenog djelovanja.
Ovu su turneju, na kojoj se, na veliku radost obožavatelja, našao i Zagreb, stoga prigodno nazvali ''Thank YOU And Goodbye Tour''.
Kako sami kažu, posljednji album ''The Dance Never Ends'' snimljen je upravo za fanove, kao veliko hvala i pozdrav svima koji su ih sve ove godine vjerno pratili.

''Želim vam zahvaliti. Da to činim do kraja svog života, ne bi bilo dovoljno.'' - napisao je Maxi.

http://www.facebook.com/notes/faithless/a-statement-from-maxi/10150120810397226


Zagreb će ovaj kultni bend ugostiti ovu subotu, 19.3. u Velikoj dvorani Doma sportova.
Želite li još jednom osjetiti kako vam se ježi svaka dlačica na tijelu dok slušate ''Insomniu'', ''God is a DJ'', ''Mass Destruction'', ''We Come One'' ili ''Feeling Good'', požurite po svoju ulaznicu.
Svoj posljednji nastup na oproštajnoj turneji bend će održati 7. i 8. travnja u O2 dvorani Brixton , u Londonu.

Iako će njihova glazba i angažirani tekstovi ostati budućim generacijama, poseban je doživljaj vidjeti ih uživo na pozornici u originalnoj postavi .
Nažalost, izgleda da je ovo posljednja prilika da to upravo i iskusite!

Stoga pozivamo sve obožavatelje grupe Faithless da požure po svoju kartu u Dallas music shop, Dancing Bear, Dirty old shop, Rockmark, a u ostatku Hrvatske u svim Dallas music shopovima, te na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr. Cijena karte je 230 kn, a na dan koncerta 260 kn.


Post je objavljen 17.03.2011. u 14:45 sati.