Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Dvije tribine o Zagrebu i "Zelena politika"


www.zelenapolitika.info

Na sajtu programa "Komunikacijska mreža zelene politike" (KOMAZ), http://www.zelenapolitika.info, postavljeni su pojedinačno svi tekstovi iz nultoga broja glasila "Zelena politika", tako da se mogu čitati on-line i komentirati. Pogledajte ovdje. Nulti broj kao pdf dokument možete čitati i skinuti ovdje.

Na sajtu objavljujemo razne zanimljive informacije i tekstove. Tako možete pročitati najavu Dvije tribine o Zagrebačkom urbanizmu, koje se održavaju u srijedu 16. ožujka u Zelenoj akciji te u petak 18. ožujka u KIC-u.

Prvi broj Mrežnog glasila za privredu, društvo i ekologiju "Zelena politika" izlazi u srijedu, 30. ožujka.

Program KOMAZ, u kojem sudjeluje desetak suradnika, financirat će se iz raznih izvora. Strateški nam je cilj minimalne troškove pokriti od malih donacija građana, tako da osiguramo punu nezavisnost u odlučivanju. Posjetite naš sajt, pratite naše djelatnosti, pa ako vam se svidi, pomozite skromnom uplatom! Zasad se to može učiniti preko žiro računa (pogledajte ovdje). Održavat ćemo neka javna zbivanja na kojima će se donacija moći uplatiti u gotovini (uz potvrdu), a nadamo se da će biti moguće i postaviti softver za on-line uplate.


Post je objavljen 15.03.2011. u 23:57 sati.