Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

LIGA MLADEŽI : ODIGRANE SAMO DVIJE UTAKMICE

Foto by B.Mr.
Foto : B.Mr.

U 7.kolu 2.HMNL - Istok u juniorskoj kategoriji nisu odigrane dvije utakmice unutar predviđenog kola.

U prvoj,gosti iz Vinkovaca nisu se pojavili na osječkom parketu u športskoj dvorani Jug 2 gdje su ih čekali malonogometaši Osijeka 031 sa službenim osobama utakmice.

Druga futsal priča trebala se odigrati u Požegi u tekmi Bonite i Ivankova , ali i to se nije na kraju odigralo. Ovo je još jedna tekma na kojoj se juniori Bonite nisu pojavili,stoga bit će zanimljivo popratiti odluku Disciplinskog suca unutar lige mladeži regije "istok".

Sada je više nego očito kako se,s punim pravom,može postaviti pitanje smisla natjecanja,ali i regularnosti cjelokupne lige.

Previše je tu bilo spornih situacija , koje ćemo prepustiti sudu mjerodavnih tijela HNS-a da to,na kraju krajeva, kvalitetno razriješe.

Ali, posvetimo se odigranim utakmicama.

U utakmicama koje su odigrane zabijeno je pregršt pogodaka .

Virovitica je slavila nad ekipom iz Našica 7:5, dok su Đakovčani podijelili bodove u tekmi s ekipom Osijeka V.B.K. , utakmica je završena rezultatom 9:9.

U Virovitici prvi dio utakmice pripao je gostujućem sastavu Našica , dok je nastavak donio rezultatski preokret juniora Virovitice. Domaćin nošen navijačkom atmosferom , ali po zapažanjima gostujućeg sastava, i uz određenu sudačku naklonost u spornim situacijama,na kraju slavi rezultatom 7:5, poluvrijeme 2:4. Apostrofiram zapažanja malonogometaša Našica koji uz prepoznatu svoju malonogometnu mladost i neiskustvo upiru prstom i prema sucima utakmice.

Da li je doista bilo neuravnoteženo suđenje , ili je sve to samo pogrešno viđenje utakmice poražene momčadi, ne možemo presuđivati , a niti to želimo , jer na kraju krajeva nismo bili direktno nazočni utakmici. Ovako se sve svodi na rekla-kazala,ili uobičajeno gostujuće (ne)pretjerivanje !

Domaćin je uvjeren u ispravnost sudačkih prosudbi , napose preokret na utakmici dogodio se radi njihove odlučnosti te besprijekorne golgeterske realizacije.

Obje momčadi slažu se da se u Virovitici mogao pogledati dobar futsal . Idemo dalje !

Juniorima Đakova malo je nedostajalo da uzmu skalp do tada prvoplasiranoj ekipi Osijeka V.B.K. unutar juniorske lige mladeži regije "istok".

Osamnaest postignutih pogodaka na utakmici može sugerirati kako se tu radilo o "Va-bank" igri bez postavljenih obrana.

Futsal virtuozi za postizanje pogodaka prikazali su svu svoju raskoš.
Na kraju čini se da je podjela bodova posve realna.

Športski pozdrav ! Tekst : Daltoni'os



Post je objavljen 15.03.2011. u 15:54 sati.