Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> Faithless bus ovaj vikend plijenio pažnu Zagrepčana <<<

Faithless bus ovaj vikend provozao se cijelim Zagrebom. Vožnja je krenula sa glavnog ulaza Zagrebačkog Velesajma gdje je, od velikog broja obožavatelja benda koji su dočekali autobus u nadi ulaska, izabrano je 20 fanova koji su ušli u autobus i krenuli u Faithless vožnju gradom, te osvojili kartu za koncert.

Autobus je prošao kroz cijeli grad, a zaustavio se na Glavnom kolovoru gdje je uz muziku Faithlessa zaplesao veliki broj ljudi. Londoniranje sa Faithlesom nastavilo se i na Jarunu, gdje je između 20 putnika autobusa izabrano pet sretnika koji će na dan koncerta upoznati bend!

Još jednom obavještavamo sve obožavatelje grupe Faithless da požure po svoju kartu u Dallas music shop, Dancing Bear, Dirty old shop, Rockmark, a u ostatku Hrvatske u svim Dallas music shopovima, te na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr. Cijena karte je 230 kn, a na dan koncerta 260 kn.

Također, sve obožavatelje grupe nakon koncerta pozivamo i na službeni after party u klubu Sirup, u kojem te večeri vrti dobro znani Stuart Geddes iz Londona. Ulaznica za njegov nastup je 50 kn, a za one koji se pojave u Sirupu s Faithless ulaznicom, upad je samo 30 kn.

Više fotografija pogledajte na:
Dallas Records (official page) na Facebooku.

Post je objavljen 14.03.2011. u 15:14 sati.