Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

LOPOV KOJI JE POKRAO LOPOVE

Taman kad smo, brižni, umislili da smo nešto originalni i duhoviti prešiša nas ni manje ni više već- 'Jutarnji list'!!!
Čitave dvije stranice broja od 07.03. posvećene su skandalu koji je izbio nakon što je na gospićkoj svadbi netko otuđio, pretpostavlja se, oko 80 000 kuna keša koje su svatovi u koverticama darivali mladencima.

Mi smo dosad Liku spominjali dosta često; Andro Karina, ovca Pamela, egzorcizam Stjepe Drljače, Blavorova Draga, a interesantno je i mjesto radnje: Restoran 'Prašina' (pobjednik u kategoriji najblesavijeg imena za restoran, nešto kao'Jovan' gdje su se vjenčavali Govnjarević i Snežana).

Idemo redom…

Udavala se, ni manje ni više, već kći gospićkog gradonačelnika što će reći da je na svadbi bila vrlo impresivna količina hadezeovih svatova po metru kvadratnom…njih tristotinjak.

Jedan od gostiju bio je (udahnite duboko) lički Vladimir Putin – Darko Milinović…uzor svakog mladog Gospićana; čovjek ne samo da zna čitati i pisati, već je i ministar u Vladi, često je na televiziji, ide mu i tablica množenja, zna Hebranga, a osim toga ušao je i u medicinske priručnike kao jedan od desetak Hrvata koji je primio cjepivo protiv svinjske gripe i …preživio.

Drugi lički seleb (dvije nespojive riječi) koji se tu večer natukao prasetine (peklo se kao kad se Asterix i Obelix vrate doma) je gospodin Branisav Šutić.
Za razliku od nas traljavaca koji vječito kukamo kako nikad nemamo vremena ovaj sposobni Ličanin je ravnatelj Nacionalnog parka 'Plitvice', dekan veleučilišta 'Nikola Tesla' u Gospiću i vlasnik građevinske firme.
Šteta što je puno vremena prošlo od njegova pohađanja osnovne škole jer da nije zaboravio svirati blok-flautu vjerojatno bi postao i direktor 'Croatia recordsa'.
Inače, mi iz 'SPIG'-a ne priznamo ovakve direktore jer pravi direktor mora imati seksualnu aferu sa nekom od svojih zaposlenica (vidi prethodnu epizodu), a mogu se kladiti da u dotičnim firmama radi sva njegova rodbina do šestog koljena tako da je on, jadan, uskraćen za jedan dobar kancelarijski prč.

Jedino misteriozno na dotičnom svatovištu je izbor glazbe jer je svirala kvarnerska legenda Joso Butorac i grupa 'Vivak'.
Jebi ga, veliki je to publicitet i moraš paziti na svaku sitnicu iako bi većina uzvanika voljela da im se umjesto klasičnih gažerskih zabavnjaka na stol popela Dara Bubamara i uz sočnu ćirilicu malo zavrtjela pizdom oko nosa.

Nemaju oni pojma kako izgleda pravi hrvatski pir!

I, na vrhuncu svadbe poredaše svatovi u red kao Titovi pioniri, izvadiše kuvertice i stadoše darivati mladence.
Kad se skupilo za novu Škodu Fabiu 1.4, petero vrata, benzinac, košara je odnesena u sobu na prvom katu i…netragom nestala.
No, eto ti đavla, netko je kuvertice bešćutno otuđio, a kad mazneš novce koje su ukrali hadezeovci (aj, dobro, nećemo biti toliko govna, bilo je na svadbi i dosta normalnih ljudi) to je za nas pravi kralj.
Budući da još nije zabilježeno da je Hrvat nešto ukrao Hrvatu lopov je najvjerojatnije:a)peder
b)komunjara
c)Srbin
d)crnac
e)ateist
f)belgijska violončelistica

Eto, sad smo pomogli šefu policije, gospodinu Željku Jerkoviću koji je također bio jedan od svatova, a zabilježeno je da je tijekom protupravnog otuđivanja imovine dignuo ruke visoko u zrak i grunuo:''SVE JE ONAAAA MEEEEENIIIIIIII…''



OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Kako bi protuvladine prosvjede učinili još veličanstvenijim 'SPIG' je skupa sa nekolicinom dragih, opaljenih ljudi sudionik jednog glazbenog projekta koji će idućih mjeseci sigurno zavladati hrvatskim eterom.
Nećemo Vam reći ništa više osim da su 'kanavače' drniški izraz za kuhinjske krpe, a spot bi mogao biti prva poveznica na jutjub u povijesti ovog bloga ako ovako smotani uspijemo ubrati kako se to radi…








Post je objavljen 12.03.2011. u 18:36 sati.