Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toni1212

Marketing

IDEMO DALJE

Mala stanka i opet sam tu.
Puno se toga dogodilo.Osim što sam starija za jednu godinu,dobili smo još jednog novog člana/ZETA/.Moja kćer se udala,prosli mjesec,tako da sam sada opet,"ona tvoja mama".Mala šala,ali tu sam.
Moj sin je pomalo zavolio školu.Valjda zato što je školi uskoro kraj.Sada je 8.razred.Polako uživa u društvu svojih vršnjaka,kojih kod kuće nema.Pomalo se i plašim,kako će biti nadalje,svaki dan kod kuće?Trenutno ga brine,hoćemo li moći otići na more,što žarko želi.Svidjelo mu se plivanje i hoće još.A naš grad o bazenu,samo priča...Ono što smo stavljali za more,velikodušno je predao svojoj sestri,kao njegov poklon za udaju.Iznenadio nas je,ali morali smo ga poslušati.Volili bi pronaći mjesto gdje bi nam plaža bila jako blizu/da nemoramo koristiti i auto/,a za njega treba uvijek puno rekvizita,pa molim i vas koji pročitate da ako znate za neko mjestašce,da nam date prijedlog.Nezgodno je i pristupiti negdje s kolicima,a on je velik za nositi bez kolica.Toliko o tome,ali morala sam to objaviti,po njegovoj želji.
Onaj dan,kada sam zadnji post/2010/objavila-stigla je lijepa vijest;da je moja kći trudna i veselju nije bilo kraja.Sve je dogovoreno za svatove i onda 1.02.moja kći završi u bolnici/poslije obavljenog UZ pregleda/s obrazloženjem,da se ne čuje srce djeteta.Izgubili smo naše malo čedo,ali nastavili smo dalje/jer Bog je tako htio/.Iz svega toga,moju kćer je izvuklo vanredno studiranje,gdje je položila 5 ispita/pa i onaj za uvjet u 2.godinu/.Upisala je višu med. u Bihaću.Sada slijedi drugi semestar.Polako nadolazimo svi od svega.
Moj sin je kao i obično,bio u svom elementu,kada je slavlje i pjesma u pitanju.Cijelu noć je pjevao i veselio se,plesao/izvještili smo se u plesu s kolicima/.
target="_blank">Image and video hosting by TinyPic
Nadam se da je slika uspjela.
Sada željno očekuje Uskrs i njegovu Krizmu,koja je 22.5.Želi veliko slavlje,uz muziku,naravno.Nada se da će dobiti i nešto đeparca za more.Toliko za sada.Sve vas pozdravljamo i idemo hrabro naprijed.

Post je objavljen 12.03.2011. u 09:32 sati.