Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmayski

Marketing

Brzobrzobrzo! Danas šljakam i sve provirujem kroz prozor - sunčano je i temperatura prijeti da će se podići i iznad 10° C. Srećom sam ustao već oko 6 i radio cijelo jutro, pa sam više-manje napravio sve što je trebalo danas. Već u 1 sat proglašavam fajrunt, skidam hlače "na crtu" i košulju "za kravatu" pa navlačim crne zimske bajkerske prnje i krešem Tenu! Moja ljepotica veselo brunda - otkako sam joj otvorio auspuh i zvuči bolje i kao da diše punim plućima.

Krećem, kroz grad sve polako; zima je za mnom pa se tek treba ponovo ufurati u vožnju, a gradski i prigradski krkljanac mi razvlači živce ko' kaugumu. Napokon, tamo se negdje kod Andrilovca (kaj?!? Ne znaš di je Andrilovec? Pa, di ti živiš! wink ) napokon mogu prepustiti zadovoljstvu vožnje i nizanju zavoja. Naravno, ponegdje ima sipine, i blata jer i (drugi) seljaci koriste ove sunčane dane, ali cesta ipak već pomalo drži gumu, tako da se može uživati u vožnji.

Zastajem na petnaestak minuta u Čazmi; sad sam već malo osjetio cestu pa više nemam takvu izrazitu potrebu za jurcanjem; sad mogu i zastati, baciti oko na zanimljive stvari, voziti lagano i osjećati kako me topli zrak miluje kroz otvorenu kacigu. Njami! Osmjeh mi se budi...


Post je objavljen 10.03.2011. u 14:37 sati.