Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCI POMAGALI POPLAVLJENIMA

SUHOPOLJE

Podnoseći izvješće o prošlogodišnjem radu društva zapovjednik Mirko Solar je napomeno je da su vatrogasci u prošloj godini imali 135 intervencija. Bilo je 12 požara, a najveći obol suhopoljski vatrogasci dali su tijekom poplava. U nepovoljnim uvjetima u suradnji s vatrogascima iz Borove i JVP iz Virovitice bez pogovora su pomagali poplavljenima u spašavanju materijalnih dobara, posebice u Pčeliću, Orešcu, Borovi i Suhopolju. Budući da su tijekom siječnja ostavke na dužnost predsjednika i tajnika podnijeli Neven Louvar i Tihomir Balaž, godišnja skupština bila je ujedno i izborna.

Za novog predsjednika izabran je Marijan Brlek, a za tajnika Mario Gotal. Uz njih u Odboru su i Mladen Validžić - dopredsjednik, Mirko Solar - zapovjednik, njegov zamjenik Ivica Dumenčić, te Robert Rodeš, Vlado Mitrovac, Dragutin Keser, Dario Šantavec i Dinko Beleg. Novoizabrani predsjednik Marijan Brlek iznio je i plan rada za sljedeće jednogodišnje razdoblje prema kojemu će se posebna pažnja posvetiti radu s vatrogasnom mladeži, osposobljavanju i osiguranju svih uvjeta izlazaka na intervencije, sudjelovanje u obilježavanju raznih prigoda i suradnja. Predsjednik Brlek je ustvrdio da će i ubuduće suhopoljsko vatrogastvo potvrditi mjesto koje mu i pripada.

Na kraju skupštine zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepan Venus u ime Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije uručio je osmorici članova suhopoljskog društva uvjerenja o položenom ispitu za zvanje vatrogasac, vatrogasac prve klase i dočasnik prve klase.
icv.hr

Post je objavljen 10.03.2011. u 12:36 sati.