Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

NAJAVA TRINAESTOG KOLA DRUGE HRVATSKE FUTSAL LIGE REGIJE ISTOK

Foto : B.Mr Foto : B.Mr.

FC VINKOVCI - FC NG UNITAS

Ovog vikenda na rasporedu je 13.kolo unutar Druge hrvatske futsal lige,skupine Istok. Najzanimljivije bi trebalo biti na tekmi u Vinkovcima, gdje istoimeni domaćin iščekuje sraz s ekipom NG Unitas iz Nove Gradiške. Borba drugoplasirane i trećeplasirane ekipe drugoligaškog istoka. Kako se sada čini niti jedna od ove dvije ekipe nema športskih ambicija ili točnije rečeno nema sigurna materijalna sredstva poradi mogućeg kvalifikacijskog kruga za višu futsal sferu,stoga rasterećeni ulaze u tekmu. Navijači bi mogli gledati jednu pravu futsal predstavu. Kada se igra samo za športski prestiž , onda su to već uobičajeno prave utakmice. Nema grča,a igrači mogu pokazati svu svoju futsal raznovrsnost , kako u obrani , tako i u napadačkim akcijama. To navijači traže, posebice cijene. Tko može ne treba propustiti spektakl u Vinkovcima. Ili pak obje momčadi imaju pretenzija za viši futsal rang?! Možda je sav taj dekor koji prati tekmu ipak samo "pila naopako" kako bi se zavarali športski suparnici.

FC IVANKOVO- FC SKRIPTA

Vodeći sastav lige, osječka Skripta ide na gostovanje u Ivankovo. Borba za prvaka postaje sve zanimljivija,stoga je posve jasno da bi osječka "Laka konjica" potencijalnom pobjedom ostvarila ključnu bodovnu prednost prije domaćeg sraza spram vinkovačke družine. Futsal igrači Ivankova upali su u bodovnu crnu seriju ,te je vrlo bitno ostvariti pozitivan rez . To bi im zasigurno pružilo dodatno samopouzdanje i vjeru u uspješan nastavak ligaškog natjecanja unutar 2.HMNL-Istok.

FC ĐAKOVO - FC VIROVITICA

Što napisati? Dvije momčadi kod kojih su sva tri "znaka" u igri. Toplo-hladno igraju i jedni i drugi. Sve u svemu bit će to zanimljiva utakmica,a na kraju neka slavi bolji , barem spretniji i sretniji.

FC OSIJEK 031 - FC NAŠICE

Photobucket

Sudar dvije momčadi koje ne poznaju završni neriješen rezultat. Ili slave ili gube! Našičani u Osijek dolaze osokoljeni trijumfom nad ekipom Vinkovaca u proteklom kolu, dok Osijek 031 nakon debakla u Virovitici spram No Limita Auto Tihe traži i očekuje novu domaću pobjedu.

FC NO LIMIT AUTO TIHO - FC MALA MLJEKARA

Ekipa No Limit Auto Tihe uz momčad iz Našica pravi je hit u posljednjih nekoliko kola unutar 2.HMNL-Istok. Ljudi kao da su se probudili iz zimskog sna i gaze redom sve pred sobom. Mljekari iz Valpova odlaze na gostovanje u Viroviticu možda u najgorem trenutku po njih. Zeleni iz Valpova u proteklom su kolu slavili doma nad drugom takmičarskom ekipom iz Virovitice. Pretpostavka je da imaju recept kako izvući pozitivu protiv športskih čarobnjaka iz Virovitice, ekipe No Limita Auto Tihe. Bit će zanimljivo.

Športski pozdrav ! Tekst : Daltoni'os


Post je objavljen 10.03.2011. u 18:23 sati.