Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-gradici

Marketing

68. SKUPŠTINA DRUŠTVA

U subotu 05.03. Društvo je održalo svoju 68. redovnu godišnju skupštinu .

Od Nova mapa (2)


Posebnost na samom početku su bile himne Lijepa naša i Truba trubi koje su izveli članovi KUD-a Gradići od kojih je većina bila u vatrogasnim uniformama jer su naše članice i članovi.

Izvještaj o radu je pročitao tajnik Društva Ivica Barišić , blagajničko poslovanje Miroslav Grahovac , izvještaj Nadzornog odbora Zlatko Barišić.

Bogat izvještaj o radu u 2010 godini objaviti ćemo naknadno a svoje pohvale na izvještaje između ostalih dali su predstavnici DVD-a Buševec , Ribnica , Strmec Bukevski i Hrašće , o od gostiju skupštini su se obratili Stanko Lasić predsjednik MO Gradići , dr.Krešo Hubak dopredsjednik VZZŽ i zapovjednik VZG VG , Mario Stipetić dozapovjednik VZG VG i delegat na skupštini u ime VZG VG te Dražen Barišić gradonačelnik Velike Gorice.
Svi redom su imali samo pohvale na rad Društva.

Na kraju skupštine gosti su podijelili diplome i zahvalnice članovima i sponzorima te dobročiniteljima Društva.
Tako su diplome za uspješno završen tečaj za vatrogasca primili Ana Barišić, Antonija Barišić, Karmen Hunjet, Marina Kokanović, Tea Trkulja, Ivana Cvetković, Martina Krovinović , Ivana Homan Peternac, Maja Fabečić, Petra Đumlija, i Karlo Barišić .

Spomenice za 10.godina aktivnog rada u vatrogastvu primili su Petra Barišić, Ivan Sesvečan, Zvonimir Požeglić, Ivan Šimičić i Josip Hrženjak.

Brončane plamenice za požrtvovnost primili su članovi koji su najviše bili uključeni u rujanske poplave , a to su : Vlado Barišić, Josip Barišić, Stjepan Barišić, Ivan Sesvečan, Karlo Barišić, Zlatko Barišić, Ivica Barišić, Tomislav Barišić, Josip Hrženjak, Ivan Barišić, Ivan Fabečić, Igor Juran, Marko Sliško i zapovjednik Društva Božidar Barišić.

Uz muziku i fantastičan gulaš koji su pripremili Višnja i Tomislav Hruban skupština je trajala do ranih jutarnjih sati.

Pogledajte galeriju slika .


Post je objavljen 09.03.2011. u 21:03 sati.