Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

UZ POMOĆ VLADAJUĆE STRANKE PORUŠEN KRIŽ U POLIČNIKU

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE – PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST



Vlastodršci općine Poličnik uglavnom po kvaliteti prezentiraju obitelji u kojima su odgajani i žele se nametnuti časnim obiteljima koje kroz stoljeća čuvaju svoja ognjišta i dostojanstveno žive.

Nisu za vođe pa mještanima stvaraju probleme, oholi ne poštuju red pa su sami zlo i posljedica. Zahrđali, ponašaju se umišljeno - kategorički, i nisu svjesni da su pokvarena roba kako se i pokazuju, proturječe životu pa ga i nemaju.

Skupa sa strancima čak su porušili raspelo u Poličniku, a da još nisu svjesni tog gnusnog nedjela koje su napravili. Podijelili su vlast u općini Poličnik s tutorima strancima da bi lakše po starim šablonama vladali.

Mještani Poličnika su još prije nekoliko godina poslali peticiju protiv skidanja križa u mjestu Poličnik na brojne adrese državnih i crkvenih dužnosnika. Također tada su potpisali i zahtjev koji su uputili svom župniku u kojem su tražili i njegovu potporu da se na mjestu gdje je bilo postavljeno raspelo izgradi i kapelica. Isti su optuživali, zbog navedenog čina, i sadašnjeg načelnika općine Poličnik.

Žitelji Poličnika su i dalje strašno ogorčeni i povrijeđeni tim bezbožnim i vandalskim postupkom određenih pojedinaca koji su sudjelovali u tome te ravnodušnosti nadležnih da se križ ponovno postavi na navedeno mjesto.


U Poličniku, 8. ožujka 2011.godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE
PODRUŽNICA POLIČNIK






Post je objavljen 08.03.2011. u 15:06 sati.