Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gademzkarlovac

Marketing

Priopćenje Predsjedništva Kluba navijača Gademz! Karlovac

Nakon posljednjih događaja u Nogometnom klubu Karlovac prisiljeni smo obratiti se javnosti, odbacajući odmah u startu sve smiješne i lažne optužbe kako je Klub navijača Gademz u svom djelovanju politički instruiran. Naša jedina politika su ljubav prema našem gradu i NK Karlovcu. Nemamo ništa protiv nijedne osobe s imenom i prezimenom, pa tako ni protiv Stjepana Turkovića, ali imamo i imat ćemo puno toga protiv bilo koga, pa tako i Stjepana Turkovića, tko svojim potezima ruši godinama građen ugled kluba.

Smatramo da imamo puno pravo reagirati na neshvatljive poteze Uprave kluba, pogotovo iz razloga što smo klub vjerno pratili još u vremenu "seoskih liga", kada na stadionu nije ni bilo lože, a kamoli da je bila ispunjena političarima željnim slave i uspjeha koji su trener Igor Pamić i nogometaši u "plavo-bijelim" dresovima postigli na travnjaku. Zato i ovim putem prosvjedujemo protiv stalnih podmetanja treneru Pamiću, političkih uhljebljivanja na klupskim funkcijama, netransparentnog rada, disciplinskih pravilnika koji treneru i igračima zabranjuju izjave za javnost, smjenjivanja uspješnih trenera mlađih kategorija i niza drugih nepopularnih poteza koji su okaljali ugled kluba.

KN Gademz ovim daje bezrezervnu podršku treneru Pamiću koji što se nas tiče na trenerskom mjestu NK Karlovca može ostati do kraja karijere. Smatramo nedopustivim da klub javnost o plaći trenera obavještava putem glasnogovornice, umjesto da se razgovor o mogućem smanjenju plaće obavi između predsjednika i trenera, koji je i sam ponudio da mu se plaća smanji i uskakao u pomoć klubu vlastitim novcem. Ako Uprava smatra kako je ovakav način rada i komunikacije pravilan, tražimo da se javnosti hitno da informacija o plaćama ostalih klupskih dužnosnika i podnesu financijska izvješća kako bi javnost imala uvid u stvarno stanje na računu NK Karlovca i kada i gdje je došlo do gubitaka.

Ujedno naglašavamo da tragikomičnim smatramo pokušaj Uprave kluba da uklanjanje transparenta obrazloži riječima "Gademzima je rečeno da ga skinu". Naše mišljenje jasno je iskazano i bit će i dalje iskazivano bez obzira na metode i pokušaje ušutkavanja. Sama ideja uklanjanja transparenta na zahtjev Uprave toliko je suluda da daljnjih komentara na tu temu nemamo.

KN Gademz ovim putem odbija i bilo kakav rad u okviru Uprave te mjesto "časnika za odnose s navijačima" od ovog trenutka smatramo nepostojećim, a bilo koji pojedinac koji će eventualno obavljati tu funkciju neće se smatrati našim predstavnikom.


Post je objavljen 07.03.2011. u 18:21 sati.