Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> MARS FESTIVAL - lokacija + prodaja ulaznica <<<

Treće izdanje Mars festivala, s američkim rock sastavom 30 seconds to Mars u naslovnoj ulozi, događa se ove godine 10.06., još jednom u dvorištu pogona Jedinstvo na Trnjanskom nasipu. Nakon što je prošlogodišnji Mars festival do vrha napunio spomenutu lokaciju s Skunk Anansie i nizom ostalih izvođača, dvorište kao main stage i klub Močvara kao second stage i ove godine čekaju niz bandova na trećem izdanju Marsa.

Prvi promotivni val festivalskih ulaznica po cijeni od 200 kn u prodaju kreće već od utorka 08.03., u Dallas music shopovima diljem Hrvatske, Dancing Bearu, Dirty Old Shopu, Rockmarku i svim Eventimovim prodajnim mjestima, kao i na www.eventim.hr . Cijena od 200 kn aktualna je zaključno s ponedjeljkom 28.03., a od 29.03. iznosi 230 kn. Na dan festivala cijena će biti 260 kn.

30 seconds to Mars na Mars festivalu nastupiti će u ulozi headlinera, sa svojim standardnim i punim live setom, i biti će im ovo prvi nastup uopće u ovoj regiji. Ostatak izvođača Mars festival objaviti će u narednim tjednima.

Post je objavljen 07.03.2011. u 10:14 sati.